Wunderelf forærede klub et specialdesignet spillesæt for at yde en bemærkelsesværdig indsats for FCM Klubsamarbejdet

"> Wunderelf forærede klub et specialdesignet spillesæt for at yde en bemærkelsesværdig indsats for FCM Klubsamarbejdet

">

23.09.2013, 08:20 | Af: Administrator

WUNDERELFprisen uddelt til årets FCM samarbejdsklub

Wunderelf forærede klub et specialdesignet spillesæt for at yde en bemærkelsesværdig indsats for FCM Klubsamarbejdet

Da man tilbage i 2006 indstiftede prisen som årets FCM Klubrepræsentant lå det i kriterierne for valget, at denne både kunne tildeles en person og en FCM samarbejdsklub. Fra i år blev denne hæder imidlertid splittet op, så der både kåres en årets FCM Klubrepræsentant samt en årets FCM samarbejdsklub. Men hvorfor nu det? - Jo, det har indimellem været svært at skulle sammenligne æbler og pærer. De gør begge noget godt for frugtsalaten, men hvilken frugt er den bedste deri?

Fra 2013 har FCM fået ny tøjpartner i fodbolddelen, nemlig Wunderelf, der står bag Danmarks flotteste fodboldtrøjer – ikke mindst den lyngfarvede FCM udebanetrøje, hvori alle FCM samarbejdsklubbernes logo ligger som vandmærke.

Wunderelf er dog langt mere end blot en tøjpartner. Wunderelf er et sportsbrand skabt til den, der har modet til at kæmpe for sine drømme. Til den der tror på, at man kan lykkes med det, man er god til.

Wunderelf er en måde at leve på. At turde tage det første skridt, selvom du ikke kender hele vejen. At opleve rejsen og dens mål som lige vigtige. At vende nederlag til grobund for sejr.

Wunderelf er inspirerede af de tyske fodboldspillere, der mod alle odds vandt VM-finalen over Ungarn i 1954. Deres land var i knæ efter 2. Verdenskrig, og holdet tabte stort til Ungarn i de indledende runder. Alligevel kæmpede spillerne sig til guldmedaljer. De bragte nyt håb til en hel nation. Pressen kaldte triumfen Miraklet i Bern – og holdet Die Wunderelf.

Mirakler kommer ikke fra oven. Dem skaber du selv, når du tror på dine muligheder og bruger dem. Wunderelf giver dig overskud til at fokusere 100 % på drømmen og vejen til dit eget mirakel.

Disse er værdier som Wunderelf på alle måder ønsker at støtte op omkring og lige som FC Midtjylland lever op til disse, er der også et hav af FCM samarbejdsklubber, der gør det, og det vil man gerne være med til støtte op omkring med WUNDERELFprisen, der altså tilgår årets FCM samarbejdsklub. I motivationen for valget af årets FCM samarbejdsklub lød det:

Årets FCM samarbejdsklub
-
En klub, hvor vi flere gange har forbigået FCM Klubrepræsentanterne, når årets FCM Klubrepræsentant skulle findes, fordi vi ikke ville forfordele den ene frem for den anden…
- Klubben har i flere år gjort en stor indsats omkring de kommercielle muligheder, hvilket har været med til at gavne fællesskabet i FCM Klubsamarbejdet...
- FCM Klubrepræsentanterne har til alle tider arbejdet uselvisk, energisk og med et smil på læben…
- Klubben har igennem flere år budt sig til som vært for områdemøder, FCM Fodboldskole og i år også i forhold til FCM Miniakademi…
- Sidst men absolut ikke mindst, så har klubben siden FCM Fairplaystævnets fødsel været fast værtsklub for aktiviteten...
- Det er således med stolthed, at vi i dag for første gang nogensinde kan uddele WUNDERELFprisen – årets FCM samarbejdsklub – til Herning KFUM

I udvælgelsen af årets FCM samarbejdsklub lægges der bl.a. vægt på følgende:
Klubben ser muligheder fremfor begrænsninger – er en loyal samarbejdsklub og har nogle FCM Klubrepræsentanter, der går forrest for at involvere klubben i FCM Klubsamarbejdets aktiviteter – en klub, som deltager aktivt i så mange Klubsamarbejdsaktiviteter, som det er muligt (FCM Fodboldskole, trænerkurser, FCM Miniakademi, FCM Fodboldfest, FCM Fairplaystævne m.m.)- en klub som velvilligt stiller faciliteter til rådighed for aktiviteter som FCM Fodboldskole, FCM Fairplaystævne, FCM Miniakademi, kurser m.m. og en klub, som er aktiv i det kommercielle samarbejde.

Et stort tillykke til Herning KFUM, der udover et diplom og blomster, som belønning for sin indsats for FCM Klubsamarbejdet, modtog et specialdesignet spillesæt fra Wunderelf i klubbens farver.

Foto: Diana Bach fra Wunderelf, Kasper Stokholm Jessen fra Herning KFUM og leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen