23.01.2014, 15:09 | Af: Administrator

3-1 sejr i årets første kamp

FC Midtjylland fik en god start på 2014 og vandt årets første træningskamp 3-1 over 1. Divionsholdet Vejle Boldklub.

FCM-spillerne kom lidt sløvt fra start i træningskampen, men efter et kvarters tid blev ulvene mere dominerende og lagde et godt pres på Vejle-spillerne. Efter flere forsøg blev det gode pres belønnet med et mål, da Jesper Juelsgård scorede på et flot skruet frispark tæt på Vejles straffesparksfelt, der bragte FCM foran 1-0 efter 34 minutters spil.

Umiddelbart efter udbyggede ”Farlige” Frank føringen, da hans skud blev rettet og strøg henover Vejles målmand. FCM pressede godt på og der kom flere gode overlaps fra backerne i resten af halvlegen, der sluttede 2-0 til FC Midtjylland.

I pausen skiftede FC Midtjylland hele holdet ud, som det var meldt ud på forhånd. De nye spillere startede godt og dominerede anden halvleg, hvilket resulterede i 3-0, da Sylvester Igboun kunne heade bolden i målet efter 63 minutter. Målet kom efter klumpspil på et hjørnespark, hvor ulve-anfører Kristian Bach Baks hovedstød blev forlænget videre til Igboun, der scorede.

Herefter gik FC Midtjyllands spillere lidt ned i tempo og Vejle Boldklub kom mere med i kampen. Efter 69 minutter fik Vejle reduceret på et hjørnespark ved Patrick B. Rasmussen. Herefter kom der ikke yderligere scoringer, og kampen sluttede dermed 3-1 FC Midtjylland over 1. Divisionsholdet Vejle Boldklub.

Kampfakta
FC Midtjylland - Vejle Boldklub 3-1 (2-0)
1-0 Jesper Lindorff Juelsgård 34'
2-0 Frank Kristensen 36'
3-0 Sylvester Igboun 63'
3-1 Patrick B. Rasmussen 69'

FC Midtjylland: 
1. Halvleg: Jonas Lössl - Jesper Lauridsen - Malte Kiilerich Hansen – Erik Sviatchenko – Jesper Lindorff Juelsgård - Santiago Villafane – Oluwafemi Ajilore – Izunna Uzochukwu – Pione Sisto - Frank Kristensen – Paul Onuachu
2. Halvleg: Jakob Haugaard – Kristian Bak Nielsen – Asger Sørensen – Sonni Nattestad – Frederik Møller – Isaac Oliseh – Mikkel FrankochAndré Rømer – Musefiu Ashiru – Sylvester Igboun – Morten 'Duncan' Rasmussen