21.01.2014, 08:38 | Af: Administrator

Cheftræner består A-licens eksamen

Mads Buttgereit kan nu kalde sig for UEFA A-licens træner.

I sommeren 2013 tiltrådte Mads Buttgereit en stilling i FCM Elitefodboldskole og sideløbende med at skulle finde sig til rette i nyt job, nyt hjem, ny klub og ny by så var han på daværende tidspunkt også i gang med at erhverve sig UEFA A-træner licens, som er et 120 timers uddannelsesforløb, hvor den enkelte kursist virkelig kommer i dybden med sin faglighed.

Fredag var det så tid til at runde forløbet af, da Buttgereit skulle til sin eksamen i Brøndby, og selv om en lang bilkø på Fyn forsinkede den unge mand, så han først mødte frem 8 min. før eksamensstart, så kunne det ikke slå træneren med tyske rødder ud af kurs. I såvel A-træneropgaven omkring ”Det målskabende hjørnespark – et spil i spillet” samt i det lodtrukne fodboldfaglige spørgsmål udviste han stor sikkerhed og han modtog derefter også sammen med sin UEFA A-træner licens en flot udtalelse fra sin vejleder i forløbet Henrik Clausen.

Læs mere om det inspirerende forløb og reaktionerne på eksamenen. KLIK HER.