24.01.2014, 12:37 | Af: Administrator

Claus Steinlein: Jakob passer perfekt til FCM

Sportsdirektøren glæder sig over, at FC Midtjylland har forstærket truppen med den tidligere FCM-profil Jakob Poulsen, der skifter fra AS Monaco. 

Jakob Poulsen spillede senest med stor succes i FC Midtjylland fra sommeren 2010 til sommeren 2012, hvor det blev til 54 kampe og 9 mål for ulvene. Det er derfor en velkendt spiller, som sportsdirektør i FC Midtjylland, Claus Steinlein, har skrevet kontrakt med.

- Jakob er en type, som vi rigtig gerne vil have i FC Midtjylland. Han er en god knægt med nogle sunde værdier, der passer perfekt til FCM, siger Steinlein.

- Jakob Poulsen er en klassespiller, der kan binde holdet sammen. Han er en målfarlig midtbanespiller, der har A-landsholdspotentiale. Han er en topprofessionel ledertype, der kan fungere som rollemodel for vores unge spillere både på og udenfor banen, siger Steinlein. 

Tilgangen af Jakob Poulsen er blevet muliggjort via nye sponsorer, der har givet FCM det økonomiske rum til at hente Jakob Poulsen

- Det er fedt, at alle i og omkring FC Midtjylland kan stå sammen om at hente en sådan en klassespiller til klubben. Vi havde ikke økonomien til at købe Jakob Poulsen, men vores sponsorindtægter har gjort det muligt, at få Jakob til klubben på økonomisk ansvarlig vis, hvor vi holder os indenfor vores udmeldte budget, siger Claus Steinlein.