20.01.2014, 07:30 | Af: Administrator

Dahl Advokatfirma øger sit sponsorat i FC Midtjylland

Samtidig bliver Dahl Advokatfirma i Herning ny advokat i FC Midtjylland.

Dahl Advokatfirma bliver ny advokat for FC Midtjylland. Samtidig øger advokatvirksomheden, der har kontorer fem steder i landet, sit sponsorat i klubben, så den fremover vil være Super Partner.

- FC Midtjylland er set med vores øjne det midt- og vestjyske flagskib, og vi er en regional virksomhed i området, så vi synes, det er et perfekt match for os at samarbejde med FC Midtjylland, siger Albert Kusk, der er partner i Dahl Advokatfirma.

Det er især det store arbejde med netværksgrupper, der tiltrækker Dahl Advokatfirmas Herning-kontor, som selv i samarbejde med FC Midtjylland har oprettet erhvervsnetværket The Locals Cycling Network, hvor erhvervsledere mødes på landevejene.

- Vi sætter pris på den talentudvikling, som FC Midtjylland laver både på og uden for banen. Vi har blandt andet selv haft fornøjelsen af at arbejde sammen med klubben om The Locals Cycling Network. Vi er også en aktiv part i HR-netværket, hvor vi ser spændende muligheder, og vi ønsker at være en aktiv del af FC Midtjyllands netværk, fortæller Albert Kusk.

Foruden det øgede sponsorat bliver advokatfirmaet også ny advokat for FC Midtjylland.

- For os er det en stor glæde, at vi bliver en større sponsor i FC Midtjylland, og at vi samtidig bliver advokat for klubben, siger Albert Kusk.

I FC Midtjylland ser man frem til samarbejdet med Dahl Advokatfirma.

- Vi er glade for den imødekommenhed, som vi har mødt. Dahl Advokatfirma tilbyder en fantastisk sparring i hverdagen, og de har været særdeles aktive i udviklingen af vores cykel-netværksgruppe, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland Michael Brun Nielsen.

- I forbindelse med deres nye sponsorpakke har vi sammen udviklet et kreativt og nytænkende produkt, som, vi er sikre på, vil blive modtaget med et smil af tilskuerne på MCH Arena til forårets kampe, siger ulvenes kommercielle direktør.

- Samtidig er vi selvfølgelig rigtig glade for, at Dahl Advokatfirma har valgt at øge deres sponsorat og på den måde støtte FC Midtjylland, slutter Michael Bruun Nielsen.