22.01.2014, 10:55 | Af: Administrator

Ejner Hessel A/S tilbage som storsponsor i FC Midtjylland

Ejner Hessel A/S er tilbage som storsponsor i FC Midtjylland. I de kommende tre år vil virksomhedens navn stå på ulvenes ryg.

I 2013 droslede Ejner Hessel A/S ned for sit sponsorat i klubben, men nu har virksomheden igen valgt at skrue op for sponsoratet i FC Midtjylland, hvor virksomheden netop har indgået en tre-årig samarbejdsaftale.

- Vi er glade og stolte over, at Ejner Hessel A/S er tilbage som storsponsor. Vi glæder os over deres engagement og lidenskab for klubben, og vi ser frem til at genoptage samarbejdet, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland Michael Brun Nielsen.

FC Midtjylland og Ejner Hessel A/S har været synonym med hinanden, siden klubben blev stiftet i 1999. Det var nemlig Steen Hessel og Johnny Rune, der dengang var formænd for de to moderklubber, som satte sig sammen og slog de første streger til FC Midtjylland.

- FC Midtjylland er et stærkt brand, og vi ved fra tidligere, at klubben giver vores virksomhed værdi tilbage. Så det er den væsentligste grund til, at vi er tilbage som sponsor, forklarer Steen Hessel, der er salgsdirektør i Ejner Hessel A/S.

Der har i længere tid været en løbende dialog mellem Ejner Hessel A/S og FC Midtjylland, og det har nu resulteret i en ny og forbedret samarbejdsaftale. Med sponsoratet er Ejner Hessel A/S atter tilbage på ryggen af FCM-trøjerne, som virksomheden har været det siden 1999 - med undtagelse af sidste år.

- Vi er en landsdækkende virksomhed, og derfor betyder det meget at blive set landsdækkende. Det bliver vi nu, siger Steen Hessel, der fra sidelinjen har fulgt FCM's arbejde med at skabe en bæredygtig fodboldforretning.

- Der bliver arbejdet i den rigtige retning, og vi har samme opfattelse af tingene. Det er vigtigt, hvis man skal arbejde sammen. Fremtiden tegner spændende for FC Midtjylland, og det vil vi gerne være en del af, siger salgsdirektøren. 

I FC Midtjylland værdsætter man den nye aftale med Ejner Hessel A/S.

- Når vi står sammen i regionen, kan vi forfølge vores drømme. Derfor er det dejligt at konstatere, at Ejner Hessel A/S er tilbage. Det er godt arbejde af vores kommercielle afdeling og bestyrelsen, siger Claus Steinlein, ordførende direktør i FC Midtjylland.

Ejner Hessel A/S bliver FCM Partner i FC Midtjylland, som er det højeste niveau efter et hovedsponsorat.