31.01.2014, 09:01 | Af: Administrator

FC Midtjylland styrker organisationen

Ulvene ansætter den 51-årige chefredaktør Hans Krabbe i en nyoprettet stilling som udviklingsdirektør.

Superligaklubben FC Midtjylland har netop styrket sig på græsset ved at hente midtbanespilleren Jakob Poulsen hjem fra fransk fodbold, og nu følger klubben så op ved også at styrke sig rent organisatorisk.

Det sker med ansættelsen af den 51-årige chefredaktør Hans Krabbe i en nyoprettet stilling som udviklingsdirektør med ansvar for drift og udvikling af klubben i samarbejde med sportsdirektør Claus Steinlein. Duoen udgør også FC Midtjyllands direktion.

- Jeg har kendt Hans i mange år, og vi har tidligere arbejdet sammen. Vi ser ens på tingene. Jeg glæder mig meget til, at vi i fællesskab skal stå i spidsen for klubben og styre den ind i en fremtid, der tegner enormt spændende, siger Claus Steinlein.

Også bestyrelsesformand i FC Midtjylland, Johnny Rune, glæder sig over nyansættelsen.

- Økonomidirektør Søren Søes opsigelse for nylig gav os mulighed for at blande kortene på en ny og anderledes måde, og vi er overbeviste om, at Claus Steinlein og Hans Krabbe er de helt rigtige til at styrke og udvikle klubben sportsligt, organisatorisk og forretningsmæssigt, lyder det fra Johnny Rune.

Hans Krabbe, der kommer fra en stilling som chefredaktør på dagbladene i Holstebro, Struer og Lemvig, ser frem til de nye udfordringer.

Som fodboldmenneske, der har fulgt FC Midtjylland siden fødslen i 1999, er det naturligvis et drømmejob at skulle arbejde med drift og udvikling af den klub, der betyder så meget for så mange i Midt- og Vestjylland. Jeg kender både klubben og Claus Steinlein, og da muligheden pludselig bød sig, var det med at slå til, forklarer Hans Krabbe, der begynder i FC Midtjylland til maj.

CV, Hans Krabbe:

 • 51 år. Gift med Gitte. Børnene Nanna på 19 og Mads på 16.
 • 1989-1993: Journalistuddannelsen, Danmarks Journalisthøjskole.
 • 1993-2006: Vært, reporter og kommentator på DR Midt & Vest og DR Radiosporten.
 • Dækker fodboldlandsholdet fra 1999 til 2004. Dækker Superligaen fra 1993 til 2005.
 • 2006-2011: Kommunikationsrådgiver og partner i kommunikationsbureauet NewsRoom ApS i Ikast.
 • September 2011 - maj 2014: Chefredaktør på dagbladene i Holstebro, Struer og Lemvig.
  Har udgivet bøgerne:
 • "På stregen" – om håndboldspilleren Tonje Kjærgaard, 2004.
 • "Den store fodboldquiz", 2005.
 • "Drengene fra Wembley", 2008.
 • "VM-bosserne" – om fodboldlandstrænerne Morten Olsen, Sepp Piontek og Bo Johansson, 2010.
 • "BEAST – Fra Nørrebro til Premier League", 2010.
 • Har redigeret "Tilgiv mig" af Erik Rasmussen, 2011.
 • Har oversat "Et alt for kort liv – tragedien om Robert Enke", 2012.

 

Foto: Søren Palmelund