06.01.2014, 18:08 | Af: Administrator

FCM TV: Sæsonen skudt i gang med biptest

Spillerne fik lov til at arbejde hårdt på den første træningsdag i det nye år.

FC Midtjyllands spillere tjekkede i dag for første gang ind på træningsanlægget i Ikast efter juleferien. Og det var en flok spillere, der var glade for igen at se hinanden, mens træningsstartens traditionelle biptest dog ikke var en, de ligefrem havde set frem til.

- Det er selvfølgelig dejligt at se drengene igen. Vi ved, det bliver en hård opstart. Sidste vinter var hård, men de siger, at den her bliver hårdere, så jeg ser ikke frem til det, men jeg glæder mig til at komme i form og komme i gang med Superligaen igen, siger Jesper Juelsgård til FCM TV.

Men biptesten er et vigtig redskab i sæsonforberedelserne, forklarer holdets fysiske træner Christian Clarup.

- For det første skal vi se, om spillerne har fulgt deres vinterprogrammer - om de har holdt sig i fin fysisk form, mens de har været væk. Og for det andet skal vi se, hvorvidt de er i stand til at gennemføre den opstartsplan, vi har planlagt - altså om de kan holde til den fysiske belastning, der er, siger Christian Clarup til FCM TV.

Se indslaget fra dagens biptest på FCM TV her.