29.01.2014, 10:21 | Af: Administrator

FCM U15 gæster London

To spændende testkampe samt et evt. møde med en tidligere akademispiller venter ulveungerne fra FCM U15.

Lørdag den 1. februar 2014 er én af de dage som spillerne i FCM U15 truppen efterhånden har set frem til meget længe. Denne dag samles drengene således med FCM trænerne Anders Nim, Dann Hvam og Mads Buttgereit i Billund Lufthavn for at sætte kursen mod London, hvor truppen frem til og med onsdag den 5. februar både vil få fodboldmæssige-, sociale- og kulturelle oplevelser, som formentligt for altid vil forblive i drengenes hukommelse.

På turen venter dels testkampe mod Tottenham Hotspurs og West Ham ligesom der forsat arbejdes på et møde med den tidligere akademispiller Winston Ried. Læs megete mere om U15 drengenes tur til London. KLIK HER.

www.fcmklubsamarbejdet.dk vil under holdets tur til London blive opdateret med referater fra de to testkampe og så vil man løbende på FCM Klubsamarbejdets Facebookside kunne blive opdateret med små videoklip, anekdoter m.m., så har du ikke allerede været inde at ”synes om” siden, så er det måske nu, det er tid til at få det gjort?