17.01.2014, 12:17 | Af: Administrator

FCM's økonomidirektør søger nye udfordringer

Økonomidirektør Søren Søe Plougsgaard stopper med udgangen af juni i FC Midtjylland.

FC Midtjyllands nuværende økonomidirektør Søren Søe Plougsgaard har i dag på et bestyrelsesmøde opsagt sin stilling med virkning fra d. 30.6.2014.

Ønsket er at søge nye udfordringer efter at have deltaget meget aktivt i arbejdet for især at genoprette FCM's økonomi efter en årrække med store underskud.

Ifølge Søren Søe Plougsgaard er ønsket om at stoppe helt udramatisk, og derfor er det også hans klare intention at fortsætte sit arbejde frem til tidspunktet, hvor han stopper.

Søren Søe Plougsgaard har været med til at køre turn-around-planen på plads i FC Midtjylland, som i dag fremstår stærkere og mere klar til de kommende udfordringer, der måtte komme.

FC Midtjyllands formand Johnny Rune beklager ønsket om at stoppe, men har samtidigt stor respekt for at Søren Søe Plougsgaard ønsker at gøre sit arbejde færdigt.

- Det giver os god tid til at finde en ny medarbejder, der har mindst samme kvalifikationer som Søren, og det gode forhold, vi har til ham, betyder også, at overgangen til en ny økonomisk chef bliver langt lettere at håndtere, udtaler Johnny Rune.