13.01.2014, 12:09 | Af: Administrator

Hassan ude med baglårsskade

Rilwan Hassan må holde en fodboldpause på minimum otte uger.

FC Midtjyllands nigerianske dribler Rilwan Hassan har fået en uheldig start på det nye år. Under sin træning i ferien brød en gammel baglårsskade op, og en scanning har nu vist, at der venter den 22-årige kantspiller en pause på minimum otte uger.

- Først og fremmest ærgrer vi os på Rilwans vegne. Det er drønærgerligt for ham. Efter at han kom godt over sin lyskeskade i efteråret, skulle han tilbage på sit vante niveau henover foråret og være en afgørende spiller for os. Nu kan vi i værste fald have en spiller, vi ikke får noget ud af i foråret, og det er selvfølgelig en stor streg i regningen, siger cheftræner Glen Riddersholm.

SE OGSÅ: Få FCM-nyheder direkte i din indbakke - tilmeld dig ulvenes nyhedsbrev her

- Omvendt giver det endnu engang en af de unge spillere muligheden for at levere en god vinteropstart og gribe chancen.

Selv om det er et hårdt slag for ulvene at måtte undvære den driblestærke nigerianer, som også var ude i store del af efteråret på grund af den lyskeskade, han pådrog sig i sidste sæsons sidste kamp, så er der fortsat optimisme på Heden.

- Det er absolut ikke et ønskescenarie, men vi er gode til at få de sorte skyer til at blive positive. Udfordringen er at vende det til noget konstruktivt, og det er jo holdet, der er det vigtigste, og holdet har mange gange vist, at det kan kompensere for de skader og uheld, vi har været ramt af, siger Riddersholm.

Ulvene skyder Superligaen i gang lørdag den 22. februar på udebane mod OB, mens årets første hjemmekampe er mandag den 10. marts mod SønderjyskE. Køb billetter til det opgør her.