24.01.2014, 12:37 | Af: Administrator

Jakob Poulsen: Jeg vil vinde titler

Midtbanespilleren Jakob Poulsen er tilbage i FC Midtjylland, hvor han håber på at være med til at vinde titler med ulvene.

Efter halvandet år i AS Monaco er midtbaneprofilen Jakob Poulsen vendt ”hjem” til FC Midtjylland. Efter en russisk rigmand overtog AS Monaco, blev Poulsen sendt ud i periferien af franskmændenes trup. Nu glæder Jakob Poulsen sig til at blive en del af holdet i FC Midtjylland.

- Jeg skifter til FC Midtjylland fordi, jeg gerne vil spille fodbold igen. Det er hovedårsagen, og jeg glæder mig rigtig meget til at spille igen. Jeg kender alle i og omkring klubben, så det gør det nemt at komme tilbage hertil. Der er også kommet nye til, så dem glæder jeg mig til at lære at kende, siger Jakob Poulsen.

Midtbanespilleren har tidligere været en del af det danske landshold, men hans fokus er udelukkende rettet på FC Midtjylland, hvor forhåbningen er at vinde nogle titler med ulvene.

- Mine forhåbninger på den korte bane er, at jeg kan være med til at hente en titel til FC Midtjylland, og gerne allerede til sommer, siger Poulsen.

- På den lange bane er mine forhåbninger egentlig lidt det samme. At vi kan vinde nogle titler og jeg får masser af spilletid, siger Poulsen.

- A-landsholdet er slet ikke i mine tanker lige nu. Jeg er selvfølgelig klar, hvis der kommer en opringning, men lige nu koncentrer jeg mig udelukkende om FC Midtjylland. Jeg vil rigtig gerne prøve at vinde noget. Det har jeg ikke prøvet før, så det kunne være fedt at opleve med FCM.

Jakob Poulsens nye holdkammerater i FCM glæder sig ligeledes til et gensyn med midtbanespilleren. Erik Sviatchenko har tidligere skrevet på de sociale medier, at han gerne kørte Jakob til og fra træning, hvis han kom tilbage til ulvene. Det er et tilbud, som Jakob Poulsen overvejer at gøre brug.

- Lige nu har jeg ikke brug for et lift, men det lyder da godt. Erik skylder i hvert fald nogle ture fra sidst jeg var her, så jeg forventer, at jeg har privatchauffør meget lang tid frem, afslutter Jakob Poulsen med et smil.