29.01.2014, 08:31 | Af: Administrator

Larsen med fra start i dansk U21-remis

Marco Larsen var med fra start, da U21-landsholdet i går spillede 1-1 mod Singapores A-landshold.

Det danske U21-landshold spillede i går den sidste kamp på træningsturen i Tyrkiet, da det blev til et uafgjort resultat mod Singapores A-landshold, som primært bestod af unge, små hurtige spillere, og som reelt mere var et U23 landshold.

Marco Larsen, der i fredagens kamp mod Admira Wacker blev skifte ind allerede efter 32 minutter, havde kæmpet sig til en startplads i opgøret, hvor danskerne kom bagud efter en halv time, men fik udlignet i første halvlegs sidste sekunder.

Også Patrick Banggaard og Mads Hvilsom fik spilletid i opgøret, da de blev skiftet ind. Det danske U21-landshold, der i dag drager tilbage til Danmark, kan nu se frem mod den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Estland i Farum den 5. marts.