29.01.2014, 11:48 | Af: Administrator

Lauridsen spiller foråret i Hobro

Den talentfulde venstreback, der med stor succes spillede efteråret i Hobro, fortsætter i foråret hos 1. divisions tophold på en lejeaftale.

Jesper Lauridsen var med stor succes udlejet til 1. divisions førerhold Hobro i efteråret, og den talentfulde venstreback fortsætter hos topholdet i foråret, da klubberne er blevet enige om at forlænge lejeaftalen, så den løber foråret ud.

Det er jagten på spilletid, der har gjort, at Lauridsen har valgt også at tage foråret hos Hobro, hvor den 22-årige venstreback allerede fra start viste sit store potentiale, da han fik fuld spilletid i samtlige 12 kampe i NordicBet Ligaen i efteråret.

-  Jeg vil gerne spille fodbold, og i samråd med Glen er vi blevet enige om, at det bedste for mig er at få 15 kampe i benene for Hobro i foråret, så jeg er klar til at komme tilbage i den bedste udgave til sommer, siger Jesper Lauridsen.

- Kampene i Hobro har givet mig erfaring. Det, at spille kampe hver weekend, har givet mig timing, og det fysiske niveau er tilbage. Man kommer ind i en rytme, når man spiller kampe fast. Jeg har nogle gange følt, at det har været svært at komme ind, når man ikke har spillet i lang tid, forklarer Lauridsen.

Hobro IK, der har den tidligere FCM-træner Jonas Dal på cheftrænerposten, har overrasket alt og alle i fodbolddanmark og sat sig solidt på førstepladsen i landets næstbedste række, og Lauridsen ser frem til at spændende forår i det nordjyske.

- Jeg glæder mig til at komme op og bygge videre på det, vi er i gang med. Det er fedt, vi ligger, som vi gør, og det bliver et spændende halvår med 15 finaler, hvor alt kan ske. Vi lægger os ikke ned, lyder det fra backen.

Vil slå igennem hos ulvene
Selv om han også spiller foråret i Hobro, så har Lind-knægten stadig en stor drøm og ambition om at slå igennem i FC Midtjylland, hvor han har taget turen hele vejen fra Akademiet til førsteholdet.

- På kort sigt er ambitionen at få 15 kampe i foråret og vinde så mange kampe som muligt og hjælpe Hobro til at lave overraskelsen. På den lange bane er målet at gøre mig klar til Superligaen og finde det niveau, jeg føler, jeg havde, da jeg var bedst.

- Det er en drøm at slå igennem i FC Midtjylland. Jeg er fra området og føler, at FC Midtjylland er min klub. Det er her, jeg allerhelst vil slå igennem. Man ved aldrig, hvad der sker, og jeg kan ikke sidde på bænken for evigt, men målet er at slå igennem i FC Midtjylland, slår Jesper Lauridsen fast.

Ordførende direktør i FC Midtjylland Claus Steinlein glæder sig over muligheden for, at Jesper Lauridsen kan fortsætte sin gode udvikling hos Hobro i foråret, men slår samtidig fast, at Lauridsen er en spiller, som klubben fortsat tror meget på.

- Jesper fik i efteråret masser af kampe og selvtillid i Hobro, og da vi har tre dygtige venstrebacker i truppen, synes vi, det var oplagt at forlænge aftalen, så han i foråret kan fortsætte sin gode udvikling hos 1. divisions førerhold, så han kan komme skarp tilbage til sommer, for Lauridsen er fortsat en spiller, vi tror meget på, siger Claus Steinlein.

Jesper Lauridsen, der har fået sin fodboldopdragelse i FCM samarbejdsklubben KLG, inden turen gik videre til Herning Fremad og derefter ulvenes fodboldakademi, står noteret for 32 førsteholdskampe i den sorte trøje siden debuten i 2011.