24.01.2014, 11:20 | Af: Administrator

Madsen og Koch udlejet til Vejle

Johannes Madsen og Morten Koch Nielsen er udlejet til 1. divisionsklubben Vejle Boldklub i foråret.

I sidste uge var Johannes Madsen og Morten Koch Nielsen til prøvetræning i Vejle Boldklub, og det gjorde de to FCM-talenter så overbevisende, at 1. divisionsklubben har valgt at leje de to spillere for forårssæsonen.

20-årige Johannes Madsen fik sin officielle debut for FC Midtjylland i sæsonens første kamp, som var på udebane mod AGF, da han blev skiftet ind i anden halvleg. Siden er det ikke blevet til flere optrædener for midtbanetalentet, der har døjet med flere skader i sin tid i FC Midtjylland.

Morten Koch Nielsen står noteret for to førsteholdskampe for ulvene. I denne sæson har han optrådt i DBU Pokalen, mens debuten kom den 12. marts 2012 mod AC Horsens. Også den stærke midterforsvarer har fået spoleret store dele af sin tid i FC Midtjylland af skader.

Nu kan se to talenter så frem til et spændende forår med Vejle Boldklub, som inden forårssæsonen ligger på en fjerdeplads med seks point op til en oprykningsplads. I VB bliver Madsen og Koch genforenet med cheftræner Tonny Hermansen, som de kender fra deres fælles tid i FC Midtjylland.

Både Johannes Madsen og Morten Koch Nielsen har fået deres fodboldopdragelse på ulvens fodboldakademi.