02.01.2014, 08:00 | Af: Administrator

Nordea forlænger sit sponsorat i FC Midtjylland

Nordea har været med lige fra begyndelsen i FC Midtjylland, og pengeinstituttet har i sin nye treårige aftale med klubben øget sit sponsorat.

FC Midtjylland har en række trofaste og loyale sponsorer, som har været med hele vejen. En af dem, som har været med, siden FC Midtjylland så dagens lys i 1999, er Nordea. For pengeinstituttet er det vigtigt med attraktive aktiver på egnen.

- Vi har et samfundsmæssigt ansvar for, at det er interessant at bo på egnen, siger Hans Henrik Økstrøm, der er områdedirektør i Nordea.

Nordea har bakket op om hele regionens fodboldhold siden begyndelsen, og selv om der i periode har været stormvejr, så er der fortsat stor opbakning fra pengeinstituttet, som anerkender den store fokus, som klubben har på økonomien.

- Vi har været med helt fra starten, og vi har altid været en markant sponsor i FC Midtjylland. På trods af, at der har været en økonomisk krise, så har vi også lagt mærke til, at der bliver arbejdet hårdt for at komme ud af den, forklarer Hans Henrik Okstrøm.

- Vi vil gerne støtte og anerkende det arbejde, der bliver gjort i FC Midtjylland. Vi er også interesserede i, at FC Midtjylland er her om ti år. Det er vigtigt for egnen. Det skal være attraktivt at bo her, fortæller områdedirektøren.

Nordea har banker i hele Ulveland, og derfor er det kun naturligt at støtte et af regionens flagskibe.

- Vi måler ikke på, hvad vi får ud af vores sponsorat, men for os er det vigtigt, at FC Midtjylland er her. Vi er et stort pengeinstitut på egnen, der har mange spændende virksomheder og borgere, som vi skal servicere. Og med mange aktiver i vores område, så får vi også indirekte noget ud af vores sponsorat, forklarer Hans Henrik Okstrøm.

Nordea er i dag Super Partner i FC Midtjylland.