22.01.2014, 09:04 | Af: Administrator

Store Trænerdag gør klogere på spillestil

Store Trænerdag præsenteres i samarbejde med uddannelsespartner i FCM Klubsamarbejdet, STARK…

Igen i år har FCM Klubsamarbejdet den store fornøjelse at kunne indbyde trænerne i FCM samarbejdsklubberne til Store Trænerdag, som i år foregår lørdag den 22. marts i Ikast.

Programmet på Store Trænerdag har i flere år været udarbejdet som en workshop, hvor man selv har kunnet gå rundt at finde inspiration ud fra forskellige tekniske temaer. Igennem det seneste år er der dog indkommet flere ønsker på, at Store Trænerdag i 2014 kunne have fokus på mere taktiske elementer i fodboldspillet, og da vore aktiviteter jo er til for medlemmernes skyld, så er der blevet lyttet til ønskerne.

FC Midtjyllands A+ og Superligaassistenttræner Lars Friis, der har været og er i spidsen for en gruppe af trænere, som har defineret FCMs spillestil, vil således komme med et indlæg omkring det at udarbejde spillestilen samt arbejdet med via taktisk træning at implementere elementerne deri. Herefter vil to af A-licenstrænerne fra FCM Elitefodboldskole tage kursisterne med i Stadome, hvor der så vil blive vist eksempler på spillestilsrelateret træning med nogle medier fra lokale FCM samarbejdsklubber, sådan at alle får bedst mulig fornemmelse af, at den træning man oplever på kurset, også kan praktiseres med de spillere, man har hjemme i sin egen klub. Selve kursusdelen rundes herefter af med en evaluering af den praktiske spillestilsrelaterede træning.

Efter kursusdelen vil det så være tid at sætte sig i bilerne, hvor dagen vil blive afsluttet med at overvære Superligaopgøret imellem FC Midtjylland – FC Nordsjælland på MCH Arena.

Ønsker du som træner i en FCM samarbejdsklub at benytte muligheden for:
- At få inspiration til træningen hjemme i klubben…
- At få en god dag sammen med andre trænere fra klubben – og møde nye mennesker...
- At få udvekslet tanker og ideer med andre trænere…
- At se en god kamp i Superligaen mellem topholdet og vicemestrene, hvor der er 3 uhyre vigtige point på spil…

Så læs videre i indbydelsen til Store Trænerdag – KLIK HER – eller hold øje med din indbakke, hvor indbydelsen vil blive tilsendt alle ledere og trænere i FCM samarbejdsklubberne.