16.01.2014, 09:45 | Af: Administrator

Sviatchenko: Tiltrængt at komme i gang

Selv om det har været dejligt med ferie, så er det godt at være tilbage på fodboldbanen, mener Erik Sviatchenko.

FC Midtjylland-spillerne fik den perfekte optakt til juleferien, da de sluttede med en 3-0-sejr på hjemmebane over AGF den 8. december. Den 6. januar var der så første arbejdsdag efter ferien, og selv om det var tiltrængt med en lille måneds afbræk, så er det godt at være i gang igen, mener Erik Sviatchenko.

- Da vi fik ferie, var det tiltrængt, men nu er det også tiltrængt at komme i gang igen. Man kan mærke på sin krop, at den har manglet det fix, man får i forhold til det fysiske, fordi vi er vant til hele tiden at være i gang, siger Erik Sviatchenko, der accepterer, at der står meget fysisk træning på skemaet de kommende uger.

LÆS OGSÅ: Spændende forår venter: Køb halvårssæsonkort her

- Det er en del af det at spille fodbold, ligesom det er en del af fodbold at gå op i sin kost og selvtræne. Fysisk træning er et parameter, man ikke kan komme uden om, og at det så er blevet så fokuseret, det betyder, at vi står stærkere. Det kan blive afgørende i de 15 kampe i foråret, hvem der er i bedst form, fordi holdene er så tætte.

Selv om der er stor fokus på den fysiske del af træningen i opstarten, så har spillerne også haft mulighed for at lege med den lille runde.

LÆS OGSÅ: Opstartens træningskampe på plads

- Det var fantastisk dejligt. Teknikken skulle lige findes frem igen, men det går stærkt, og vi har alle sammen fundet et nogenlunde niveauet igen, og træningerne forløber fint, siger forsvarsspilleren

Ulvene spiller årets første træningskamp onsdag den 23. januar mod Vejle. Det opgør fløjtes i gang på EDC Arena i Ikast klokken 13.00. Der er gratis adgang til kampen.