10.01.2014, 07:54 | Af: Administrator

Thisted FC og FC Midtjylland træder fælles ulvespor

B-licens klubben Thisted FC melder sig nu ind i FCM Klubsamarbejdet.

Det er med stor glæde og stolthed, at FC Midtjylland nu kan præsentere Thisted FC, som nyeste medlem af FCM Klubsamarbejdet. Klubben, der er placeret i område 1 af Ulveland, og som har FCM-samarbejdsklubberne Sjørring BK, Nors BK, Nordthy IF og Tilsted IK som sine nærmeste naboer, har nemlig pr. dags dato valgt at indtræde i FCM Klubsamarbejdet.

Thisted FC bliver med sine godt 700 medlemmer fordelt på 88 hold i alle rækker under DBU Jylland samt U17- og U19 drengedivision og U18 pige DM, én af de absolut største klubber i Klubsamarbejde. Thisted FC er samtidig også både indehaver af DBUs T- og B-licens og har sit bedste seniorhold i toppen af 2. division, hvilket gør klubben til den sportsligt højest rangerede af FCMs samarbejdsklubber.

Hovedstadsklubben i Thy har de seneste år oplevet den sportslige succes, som det er at blive tildelt DBU-licenser på såvel drenge- som pigesiden. Det er dog på ingen måde en succes, som man er kommet sovende til, men gennem de seneste fem sæsoner har man formået at fået skabt et elitemiljø for områdets bedste spillere og trænere samtidig med at man også pt. er indehaver af nogle af de bedste faciliteter for udviklingen af ungdomsspillere i Jylland.

- Der er sket meget godt i Thisted FC igennem de seneste år, men vi vil gerne se, om ikke vi kan gøre det endnu bedre, så vi kan få tilgodeset alle vore medlemmer fra mikrospillerne i U4/5 afdelingen til kontraktspilleren omkring 2. division. Derfor vælger vi nu at melde os ind i FCM Klubsamarbejdet. Vi er sikre på, at dette dels vil hjælpe til, at vi får et mere struktureret talentarbejde til glæde for udviklingen for hele området i Thy og på Mors, og samtidig vil vores medlemskab give breddedelen i samme område hidtil usete muligheder i at bakke op om regionens hold. Vi vil gerne sportsligt tilgodese ALLE vore 700 medlemmer; drenge og piger – elite og bredde – stor og lille – voksne og unge, og samtidig vil vi gerne bidrage til fodboldudviklingen i hele området, fortæller Regin Iversen fra bestyrelsen i Thisted FC.

Læs mere om Thy-klubbens bevæggrunde for at indmelde sig i FCM Klubsamarbejdet og få også FC Midtjyllands reaktion på indmeldelsen. KLIK HER.