25.01.2014, 12:17 | Af: Administrator

Tre unge ulve med i dansk U21-sejr

Patrick Banggaard begyndte i det danske midterforsvar, mens Marco Larsen og Mads Hvilsom blev skiftet ind i 2-0-sejren.

Det danske U21-landshold er i disse dage på træningslejr i Tyrkiet, hvor der også er planlagt to træningskampe. Den første blev spillet i går, da de danske talenter stod over for Admira Wacker fra den bedste østrigske fodboldrække.

U21-landstræner Jess Thorup havde fundet plads til Patrick Banggaard i startopstillingen, og han kunne se Kenneth Zohore bringe Danmark foran efter tre minutter, mens Oliver Thychosen fordoblede den danske målscore minutter efter.

FC Midtjylland-forsvareren var i første halvleg tæt på selv ved at komme på måltavlen, da han havde et nærgående hovedstød efter et hjørnespark.

Allerede efter 32 minutter blev Marco Larsen sendt i kamp, da han afløste Christian Nørgaard, mens Mads Hvilsom, der er udlejet til Hobro IK, med tyve minutter igen blev skiftet ind til sin U21-landsholdsdebut.

De danske talenter møder på tirsdag Singapores A-landshold, inden holdet vender tilbage til Danmark dagen efter.