20.01.2014, 09:58 | Af: Administrator

Tre unge ulve på U21-landsholdet

FCM talenterne Marco Larsen, Patrick Banggaard og Mads Hvilsom er alle udtaget til det danske U21-landsholds træningstur til Tyrkiet fra d. 20 til 29. januar.

Det danske U21-landshold drager i dag på træningslejr i Tyrkiet, hvor holdet blandt andet skal spille to træningskampe, som opvarmning til kvalifikationskampen mod Estland d. 5. januar. Her er der blevet plads til tre talentfulde FC Midtjylland-spillere, der alle har været på ulvenes akademi.

Marco Larsen og Patrick Banggaard har begge markeret sig i efteråret på FC Midtjyllands førstehold i Superligaen, hvilket er blevet belønnet med en genudtalelse til U21-landsholdet. Mads Hvilsom, der pt. er udlejet til Hobro IK, er ny mand på U21-landsholdet efter et flot efterår med 8 scoringer for 1. divisions førerhold.

U21-landsholder spiller kamp d. 24. januar mod Admira Wacker og d. 28. januar mod Singapore A, hvor Mads Hvilsom har mulighed for at U21-landsholdsdebut og samtidig blive den første spiller i Hobros 100-årige historie på U21-landsholdet.

Læs Hobro IKs officielle reaktion på Mads Hvilsoms U21-landsholdsudtagelse på klubbens hjemmeside her.