25.01.2014, 14:44 | Af: Administrator

U17 trodsede kulden i sejr over EfB

Fem mål af Mikkel Duelund i træningskampen der endte med 6-2 sejr

På et bidende koldt EDC Arena tog FCM U17 lørdag eftermiddag imod ligarivalerne fra Esbjerg i årets første regulære træningskamp, og ulvene slap fint fra testen med en 6-2 sejr.

I efterårssæsonen var Mikkel Duelund holdets mest scorende spiller med seks mål, og offensivspilleren viste, at han har taget målnæsen med sig ind i 2014, da han tegnede sig for fem af målene i dagens træningskamp.

- Det var en kamp med mange chancer. I starten er det meget lige, med et lille plus til os, men som kampen skrider frem, kommer vi til at styre mere og mere, også fordi vi stillede med en større trup end Esbjerg, og kunne skifte mere ud.

- De (EfB, red.) var trætte til sidst, men det var også meget koldt, og det fik indflydelse på kampen, opsummerede Svend Graversen.

Mads Vang og den nytilkomne finske angriber Oskari Jakonen måtte sidde over med skader, men ellers var der spilletid til samtlige mand i U17 truppen.

- Vi har ikke haft fokus på noget specifikt op til kampen - I dag gjaldt det bare om at give alle spillerne en mulighed for at vise sig frem, få føling med bolden og ikke mindst få nogle meter i benene, berettede Graversen.

Næste træningskamp for FCM U17 spilles på lørdag, hvor holdet møder tyske Holstein Kiel i Ikast. Der er kampstart kl. 14.30.

FC Midtjyland U17 - Esbjerg fB U17 6-2
Målscorere FCM: Mikkel Duelund (5), Mads Olsen (1)

Truppen til kampen:  Jakob Frilund, Simon Petersen - Malte Jürgensen, Christian Kold Jensen, Anders Hagelskjær, Alexander Munksgaard, Rasmus Nissen, Rasmus Nicolaisen - Sebastian Hairing Lodahl, Nikolaj Kirk, Mikael Anderson, Mads Olsen, Gloire Rutikanga, Erik Braun, Martin Høgstad - Mikkel Duelund, Mads Friis, Jákup Thomsen, Simon Sterring