25.01.2014, 17:11 | Af: Administrator

U19 delte med Esbjerg

Årets første træningskamp endte 2-2 for FCM U19

FCM U19 og Esbjerg spillede lørdag eftermiddag 2-2 i en træningskamp, hvor der undervejs blev skiftet flittigt ud.

Esbjerg kom foran i første halvleg efter en standardsituation, men i anden halvleg fik ulvene både udlignet og bragt sig foran, inden gæsterne bragte balance i regnskabet fem minutter før tid.

- Vi forsøgte at dosere spilletiden ligeligt blandt spillere, så de fik den samme belastning. Derudover havde nogle af spillerne spillet med i Superligaholdets træningskamp mod Vejle i torsdags (Frankoch, Kiilerich Hansen og Asger Sørensen), så dem forsøgte vi også at skåne lidt, fortalte Kenneth Andersen om kampen, hvor der blandt andet var fokus på samarbejdet mellem spillerne i bagkæden:

- Vi lukkede lidt flere mål ind i efteråret, end vi bryder os om (17 mål i 13 kampe, red.), og det er noget, vi vil arbejde på at forbedre i den kommende tid. Ellers var det først og fremmest en kamp, hvor det gjaldt om at få bygget fysikken op, og få løbet nogle kilometer, sagde Andersen efter kampen.

FCM U19 spiller næste træningskamp lørdag 1. februar, hvor tyske Holstein Kiel gæster EDC Arena. Der er kampstart kl. 16.30.

FC Midtjylland U19 - Esbjerg fB U19 2-2 (0-1)

Målscorere for FCM: Razak Adebayo Odeyemi, Anders Lund

Truppen til kampen - Rasmus Bach, Michael Ravn - Malte Kiilerich Hansen, Jeppe Solgaard, Kristian Dirks Riis (U17), Kasper Riisgaard (IFS) -  Mikkel Frankoch, Olajide Samuel Owolabi, Jonas Gemmer, Anders Lund, Sigurd Schøndorf, Rasmus Lauritsen, Malthe Schmücker, Mikkel Adamsen, Alexander Nicolajsen (U17), Mikkel Duelund (U17) - Razak Adebayo Odeyemi, Ramjavakar Yogathas, Simon Sterring (U17)