31.01.2014, 16:42 | Af: Administrator

Ulvene afgjorde det i anden halvleg

André Rømer blev matchvinder mod Hobro, da han sendte kuglen i nettet små ti minutter før tid.

FC Midtjylland kan rejse ubesejret til Portugal. Holdet spillede her til eftermiddag årets anden træningskamp, og afgørelsen i den faldt med små ti minutter igen, da André Rømer kunne sætte en inderside på Jesper Juelsgårds indlæg.

Forinden havde Tim Janssen, der igen var tilbage i kamp efter en længere skadesperiode, forsøgt sig med et hovedstød. Igen efter indlæg fra en aktiv Juelsgård. Allerede i anden halvlegs første minut var Sylvester Igboun ved at åbne for målscoringen, men Hobro-keeperen kom godt ud af sit mål i situationen.

I første halvleg stillede ulvene med et helt ungt hold, som kunne mønstre et aldersgennemsnit på 19 år. Mest rutineret var Santiago Villafane og Frederik Møller, der bar anførerbindet i kampens første 45 minutter.

I midterforsvaret dannede de to akademispillere Kristian Dirks Riis og Malte Kiilerich Hansen, som er henholdsvis U17- og U19-spiller duo, og de holdt 1. divisions førerhold fra chancer i første halvleg. 

I kampens sidste 45 minutter smed ulvene mere rutinerede kræfter ind, og det betød, at hjemmeholdet tiltvang sig det meste af spillet. Blandet andet var anfører Kristian Bach Bak ved at skabe en god mulighed, da Izunna Uzochukwu sendte en god aflevering af sted mod højre, men Hobro-keeperen kom på tværs af Baks indlæg.

Gæsterne fra Hobro havde flere midtjyske kendinger på banen. På trænerstolen måtte man dog lede længe efter Jonas Dal, der ikke var med i dagens træningskamp på Wunderelf Arena. Det var de to udlejede FCM'er til gengæld. Både Jesper Lauridsen og Mads Hvilsom var foretrukket i startopstillingen. Det var den tidligere akademispiller Jesper Bøge også.

Alt i alt var der værdigfuld spilletid til ulveflokken, som mandag sætter kursen mod Algarvekysten i Portugal, hvor holdet igen i år er samlet ti dage på træningslejr. Igen i år deltager ulvene i Atlantic Cup, som man vandt sidste år.

Kampfacts
FC Midtjylland - Hobro IK 1-0 (0-0)
1-0  André Rømer

Start-11 (1. halvleg)Jakob HaugaardSantiago VillafaneMalte Kiilerich HansenKristian Dirks RiisFrederik MøllerIsaac OlisehJonas GemmerMikkel DuelundPione SistoMusefiu AshiruPaul Onuachu.

Start-11 (2. halvleg)Jonas LösslKristian Bach BakPatrick BanggaardSonni Nattestad, Jesper Lindorff JuelsgårdIzunna UzochukwuAndré Rømer,Jakob PoulsenSylvester IgbounMarco LarsenTim Janssen.