05.01.2014, 15:59 | Af: Administrator

Ulvene skød året i gang i Brøndby Hallen

Det blev til en sejr og to nederlag i dagens Viasat Cup.

Det startede godt for FC Midtjyllands unge trup i Viasat Cup, da holdet på et mål af Frederik Møller skød turneringen i gang med en 1-0-sejr over AaB. Efter et frispark kunne Møller sende ulvene i front i en propfyldt Brøndby Hallen.

Andet opgør levede dog ikke op til de gode takter fra den første kamp. Hvidovre kom lidt heldigt foran 1-0 tidligt i kampen, og herfra kom de unge ulve aldrig for alvor ind i opgøret, og Hvidovre kørte en 3-0-sejr hjem. Dermed var der pres på holdet inden sidste puljekamp.

Den stod mod superligakollegerne fra FC Vestsjælland. Kravet var minimum uafgjort, og da Marco Larsen med et følt spark sendte kuglen op i målhjørnet til 1-1, så det ganske fornuftigt ud. FCV fik dog endnu engang bragt sig foran, men med ganske få sekunder tilbage fik André Rømer en gylden mulighed for at sikre ulvene uafgjort og videre avancement, men træfsikkerheden svigtede hos midtbanespilleren.

Selv om det ikke blev til en plads i semifinalen, så var det en stor oplevelse at spille i stemningsfyldt Brøndby Hal.

 - Det var rigtig fedt at være med og spille foran 4500 tilskuere. Vi havde mulighederne for at score et par mål, så vi kunne have spillet os i semifinalen, så det var lidt ærgerligt, siger Frederik Møller, der fik indendørsskoene på plads juleaften.

- Jeg måtte ønske mig et par indendørssko i julegave for at have nogle til at spille i, siger Møller, der scorede ulvenes første mål i turneringen, med et smil.

FC Midtjylland havde velnok turneringens yngste trup. I Jakob Haugaards sygefravær stod U19-målmand Michael Ravn, mens der fra superligatruppen var deltagelse af Marco Larsen, André Rømer, Sonni Nattestad, Pione Sisto, Frederik Møller, mens også Jesper Lauridsen, der har spillet efteråret i Hobro, var med på banen.

- Det har været ekstremt fedt at være med. Det er sjovt at spille indendørsfodbold, og det var nogle intense og hektisk kampe, siger Jesper Lauridsen.

Derudover var truppen suppleret af U19-spillerne Mikkel Frankoch, Malte Kiilerich Hansen, Rasmus Lauritsen og U17-spilleren Mikkel Duelund, mens det var assistenttræner Brian Priske og A+ træner Lars Friis, der stod i spidsen for holdet.

I morgen har ulvene første træningsdag i det nye år.