08.01.2014, 21:20 | Af: Administrator

Ulvene stolte af Vigen-debut

Den tidligere akademispiller Lasse Vigen viste sig frem på den helt store scene.

FC Midtjylland har sendt et hav af talenter ud i Europa, hvor flere har fået debut rundt om i de stærkeste ligaer. Seneste fik Lasse Vigen, som skiftede fra FC Midtjylland til den engelske klub Fulham, debut for det Premier League-mandskabet i FA Cuppen.

I det 69. minut skete det, da den tidligere akademispiller, der skiftede den jyske hede ud med London som anden års U17-spiller, blev sendt på banen i 1-1-kampen mod Norwich, og den 19-årige dansker fik efterfølgende ros fra Fulham-manager Rene Meulensteen.

I FC Midtjylland er man stolte af debuten til Lasse Vigen.

- Han har om nogen fortjent at få debut. Han er gjort af et specielt stof. Han har en fantastisk vilje og flid, og så er han træningsparat og villig til at sætte alt andet til side for at nå sine mål, siger A+ træner i FC Midtjylland Lars Friis, der var kontakttræner for Vigen på Akademiet.

- Det er dejligt at se, at det er lykkes for ham at få debut. Det talent, han besidder, er vilijen, og det er måske det allervigtigste. De første minutter er altid de sværeste, så nu håber vi alle sammen bare, at han gør det så godt, at der kommer flere kampe til ham, siger Lars Friis.

Lasse Vigen skiftede i januar 2012 til Fulham fra FC Midtjylland.