31.01.2014, 08:53 | Af: Administrator

Ulvene tager imod Hobro

FC Midtjylland spiller i dag den sidste træningskamp, inden holdet på mandag drager til Portugal på træningslejr.

Om 22 dage går det løs i Superligaen, når FC Midtjylland møder OB på udebane. Forberedelserne til forårssæsonen er i fuld gang, og i dag skal spillerne for anden gang i det nye år i kamp, når 1. divisions suveræne tophold Hobro IK kommer på besøg.

- Det er sidste kamp inden træningslejren og dermed også en afrunding på en hård periode, hvor spillerne har arbejdet rigtig godt. Den tunge fysiske træning er vi ved at bevæge os ud af. Spillerne er selvfølgelig trætte, men de er i en god forfatning og har trænet godt og hårdt. Den form, vi er i i øjeblikket, er rigtig lovende for den næste fase, som hedder finjustering og finpudsning af de taktiske detaljer, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Der er en række kendte ansigter i Hobros trup. På trænerbænken har de Jonas Dal, der i mange år har været træner i FC Midtjyllands, mens Hobro-truppen også byder på de udlejede FCM-talenter Jesper Lauridsen og Mads Hvilsen, mens Jesper Bøge, Rasmus Christensen og Lasse Thomsen alle har gået på ulvenes fodboldakademi.

- Hobro er et stærkt hold, der kommer med en enorm energi og power. Vi kender mange spillerne derfra, så det bliver et dejligt bekendtskab. Det er et meget kompetent hold, som jeg forventer, vi får en god træningskamp imod. Igen er det ikke resultatet, der er i højsædet. Vi giver mange af de unge chancen og arbejder ud fra filosofien om at holde truppen så bred som muligt så længe som muligt, fortæller Riddersholm.

Som det var tilfældet i sæsonens første træningskamp mod Vejle, som sluttede med en midtjysk sejr på 3-1, spiller ulvene med to forskellige hold i hver halvleg. Alle mand får igen chancen, og det er kun spillere, som er skadet, eller som man ikke ønsker at tage nogle risici med, som ikke kommer i kamp i dag.

Trænerteamet har valgt følgende startopstillinger.

Start-11 (1. halvleg)Jakob Haugaard, Santiago Villafane/Alexander Munksgaard, Malte Kiilerich Hansen, Kristian Dirks Riis, Frederik Møller, Isaac Oliseh, Jonas Gemmer, Mikkel Duelund, Pione Sisto, Musefiu Ashiru, Paul Onuachu.

Start-11 (2. halvleg)Jonas Lössl, Kristian Bach Bak, Patrick Banggaard, Sonni Nattestad, Jesper Juelsgård, Izunna Uzochukwu, André Rømer, Jakob Poulsen, Sylvester Igboun, Marco Larsen, Tim Janssen.

Bænk: Simon Sterring, Alexander Munksgaard (hvis Santiago Villafane klarmeldes)

Der er kick-off på Wunderelf Arena i dag klokken 15.00.