29.01.2014, 07:45 | Af: Administrator

Velkommen til Wunderelf Arena

Kunstgræsbanen i Ikast, det gamle Ikast Stadion, skifter navn til Wunderelf Arena, da Wunderelf har indgået et samarbejde med FC Midtjyllands moderklub Ikast FS. Aftalen løber foreløbig i tre år.

Kunstgræsbanen i Ikast fungerer både som træningsbane for FC Midtjyllands superliga-, U17- og U19-spillere, men er samtidig også hjemmebanestadion for Ikast FS og FCMs talenthold. Hos Wunderelf er der glæde over det nye stadionnavn.

- For os er det rigtig stort. Stadionnavne indprenter sig hos folk. Folk kommer til at kende Wunderelf Arena rigtig godt, da FC Midtjyllands spillere ofte bruger banen til træning og U-kampe, og desuden spiller alle ungdomshold i IFS kampe der, så der er stor synlighed for os, siger Henrik Larsen, der klubansvarlig i Wunderelf.

Wunderelf Arena ejes af Ikast FS, der er den ene af FC Midtjyllands to moderklubber. Wunderelf Arena er en del af en samarbejdsaftale mellem Wunderelf og Ikast FS, der i fremtiden vil spille i Wunderelfs tøj.

- Ikast FS får produceret en ny spillertrøje, som både vi og IFS er rigtig, rigtig tilfredse med. Det bliver helt sikkert en spilletrøje, som man vil lægge mærke til, siger Henrik Larsen.

Wunderelf er også tøjsponsor for FC Midtjylland, hvilket har gjort det nemmere at få etableret kontakt med IFS, fortæller Henrik Larsen.

- Det har nok gjort det nemmere at komme ind, da vi allerede havde FCM som kunde. Det faldt så sammen med, at Ikast FS skulle skifte tøjsponsor og prøve noget nyt, siger Henrik Larsen, der er sikker på, at fremtiden vil byde på endnu flere store samarbejdsaftaler for Wunderelf.

- Planen er, at vi skal være brede og komme så bredt ud som muligt. Det er vigtigt for os, at vi kan levere samme service til alle klubber. Uanset størrelse så er alle klubber vigtige for os, slutter Henrik Larsen