22.10.2014, 13:39 | Af: Administrator

200 frivillige til oplæg på MCH Arena

Der var tætpakket i Peter Larsen Cafeen, da alle FC Midtjyllands frivillige var inviteret til informationsmøde, hvor blandt cheftræner Glen Riddersholm og direktør Hans Krabbe var blandt talerne.

Banen var ikke kridtet op og stadionlysene ej heller tændt. Alligevel var parkeringspladsen foran MCH Arena godt fyldt op tirsdag aften. Forklaring skulle findes i Peter Larsen Cafeen, hvor tæt på 200 frivillige i FC Midtjylland var samlet.

- Det er super fedt at se så mange af jer, som gør en stor frivillig indsats for FC Midtjylland, lød det fra en tydelig stolt, glad og rørt FCM-direktør Hans Krabbe, som bød de mange frivillige velkommen.

Han skød aftenen i gang med at give de mange fremmødte et interessant indblik i, hvor klubben er på vej hen, ligesom han tog dem igennem de seneste måneders rejse og fortalte om det nye spændende engelske ejerskab.

 Også klubbens sikkerhedschef Anders Bach bidrog med et spændende oplæg og gjorde de mange fremmødte endnu klogere på, hvad der foregår bag kulissen på en kampdag på MCH Arena.

- Det var rart at komme endnu tættere på klubben. Det var spændende at høre de bagvedliggende årsager til, hvorfor tingene er, som de er, og hvorfor man gør, som man gør. Det var en interessant aften, og den er med til, at vi føler os værdsat, siger Per Lavendt, der i mange år har været del af oprydningsholdet fra Herning KFUM.

Efter en omgang solid biksemad tog cheftræner Glen Riddersholm, der kom direkte fra ulvenes reserveholdskamp i Odense, ordet, og han havde forsamlingen i sin hule hånd fra start til slut, da han åbnede op for sluserne og gav et indblik i den måde, som trænerteamet arbejder på, ligesom han fortalte om de værdier, han arbejder ud fra.

- Det er en tradition, vi har haft i flere år, at vi invitere de frivillige til informationsmøde på MCH Arena. Vi vil gerne takke dem for det store arbejde, de gør til alle vores hjemmekampe på MCH Arena, og samtidig vil vi gerne give noget samlet information til dem. Det kan vi ikke på kampdage, hvor de er spredt for alle vinde, siger Lone Neupart, som har ansvaret for en stor del af FC Midtjyllands mange frivillige.

- Vi er rigtig glade for den store opbakning, der var til arrangementet fra de frivillige. Det var dejligt at se, at de hyggede sig og var begejstrede for programmet og maden, siger Lone Neupart.

Allerede på tirsdag i næste uge bliver der i gang brug for det store stykke arbejde, som dem mange frivillige udfører, når FC Midtjylland tager mod Aarhus Fremad i DBU Pokalen, mens der allerede tre dage senere - nemlig fredag den 31. oktober - igen er kamp på MCH Arena, når det gælder topkampen mod FC Nordsjælland i Superligaen.