06.10.2014, 11:44 | Af: Administrator

De store jubelscenerne var rykket inden for

Der blev tacklet igennem, sendte venskablige drillerier af sted og ikke mindst jublet over vilde scoringer til FC Midtjyllands årlige FIFA-turnering.

Der var godt gang i den til FC Midtjyllands årlige FIFA turnering på MCH Arena. 55 deltagere var mødt op for at dyste i det nye FIFA 15 og om de flotte præmier.

Pione Sisto, Morten 'Duncan' Rasmussen, Jakob Poulsen, Marcos Ureña og Tim Sparv dukkede også op til arrangementet, og de blev udfordret i både FIFA og bordfodbold af de unge fans, som ikke var bang for at tackle igennem mod superligaprofferne.

Duften af popcorn hang i luften under den intense turnering, som blev vundet af Marcus Lajgaard, der fik overrakt fire hjemmebanebilletter, FIFA 15-spillet, EA Sportsjakke, et sæsonkort og en FCM-spillertrøje for sin flotte indsats.

Præmierne blev overrakt af Morten 'Duncan' Rasmussen og Jakob Poulsen, som begge tidligere på dagen var i en stor dyst mod hinanden på storskærm. Her løb Morten ’Duncan’ af sted med sejren.

Andenpladsen gik til Lucas Friis Hedegaard, mens Frederik Madsen løb med tredjepladsen.

FC Midtjylland vil gerne takke samarbejdspartnere MCH, Faxe Kondi, McDonalds, Gamestop og EA Sports for at vi kunne afholde denne event med flotte præmier og goodiebags. Der skal ligeledes lyde et stort tak til deltagerne - vi glæder os til at se jer igen til næste års FIFA-turnering.