03.10.2014, 19:24 | Af: Administrator

FC Midtjylland storsejrede i Hobro

1-5 viste lystavlen efter dommerens slutfløjt i Hobro Fredag aften. Morten 'Duncan' Rasmussen scorede hattrick for midtjyderne, imens både Jakob Poulsen og Pione Sisto scorede direkte på frispark. 

Der var lagt op til topopgør i Superligaen, da FC Midtjylland gæstede Hobro fredag aften. Inden kampen fik Sylvester Igboun overrakt et bevis på, at han af Viasats eksperter er kåret til Superligaens bedste spiller i september. 

Kampen startede med en fræk Hobro opgivning som var tæt på at føre til en chance. Bolden blev spillet fremad på de første fire berøringer, men Patrick Banggaard fik bremset Mads Hvilsom, før det for alvor blev farligt.

FCM-mandskabet bed sig hurtigt ind i kampen, og efter 14 minutters spil kom den første store chance. Jesper Lauridsen kombinerede godt med Izunna Uzochukwu, Morten 'Duncan' Rasmussen og Pione Sisto, inden bolden havnede hos Petter Andersson, som med en flad afslutning tvang Jesper Rask ud i en god redning.

I det 16. minut faldt kampens første scoring. André Rømer satte sig stærkt igennem på højrekanten, hvorefter han fandt Jakob Poulsen, som med en flad bold ind i feltet ramte en fremstormende Morten 'Duncan' Rasmussen. Han kunne prikke bolden i nettet til 1-0 til gæsterne.

Blot få minutter senere skulle det også blive 2-0 til FC Midtjylland. Pione Sisto blev fældet ca. 25 meter fra Hobro-målet. Jakob Poulsen Sparkede køligt bolden direkte i det fjerneste hjørne, og fordoblede dermed ulvenes føring.

Det skulle også blive 3-0 inden pausen. Endnu engang var det et direkte frispark som blev omsat til scoring. Pione Sisto var denne gang manden der gik til bolden, og med et følt spark i nærmeste hjørne sørgede den unge kantspiller for, at ulvene kunne gå til pausen med 3-0 i bagagen.

Anden halvleg startede jævnbyrdigt, og de helt store chancer udeblev. Det skulle dog komme efter 63 minutters spil, hvor Sylvester Igboun Sparkede på mål fra siden af feltet, og Morten 'Duncan' Rasmussen endnu engang satte foden på bolden. Han scorede dermed sit andet og kampens fjerde mål, og lystavlen viste 0-4 på DS Arena i Hobro.

Det var tæt på 0-5 i det 72. minut, da Morten 'Duncan' Rasmussen forlængede til Pione Sisto som tog et par træk ind i banen og afsluttede. Bolden blev dog parreret af Hobro keeperen.

FC Midtjylland-keeperen Jakob Haugaard fik også vist sig frem, og den høje målmand havde flere store redninger på stregen, blandt andet da Mads Justesen med et kraftfuldt hovedstød tvang Haugaard ud i fuld længde efter et hjørnespark.

Det blev også 5-0 da 'Duncan' efter 80 minutter fuldendte sit hattrick. ’Duncan’ vendte rundt på kanten af felten, og herefter sparkede han iskoldt bolden i kassen foran de mange medrejsende FCM-fans.

I slutminutter fik Hobro reduceret. Det var den tidligere FCM-spiller Rasmus Lynge Christensen som efter et hjørnespark hamrede bolden i kassen med en flot helflugter.

4968 medlevende tilskuere overværede kampen i Hobro. De mange midtjyder som havde taget turen nordpå ydede en flot vokal indsats kampen igennem. Efter kampen takkede spillerne fansene for den flotte opbakning, inden turen igen gik mod Heden.

 

Kampfakta:

Hobro IK – FC Midtjylland 1-5

16’ 0-1 Morten 'Duncan' Rasmussen
26’ 0-2 Jakob Poulsen
44’ 0-3 Pione Sisto
63’ 0-4 Morten 'Duncan' Rasmussen
80’ 0-5 Morten 'Duncan' Rasmussen
87' 1-5 Rasmus Lynge Christensen

Advarsler:

54’ Izunna Uzochukwu, FCM
61’ Petter Andersson, FCM
73’ Patrick Banggaard, FCM
90’ Christopher Østergaard, Hobro

FC Midtjylland Start-11:

Jakob Haugaard, André Rømer, Patrick Banggaard, Erik Sviatchenko, Jesper Lauridsen, Izunna Uzochukwu(63’ Tim Sparv), Petter Andersson(77’ Marco Larsen), Jakob Poulsen, Sylvester Igboun, Pione Sisto(84’ Marcos Ureña), Morten 'Duncan' Rasmussen.

Bænk:

Lasse HeinzeFrancis DickohKristian Bach BakMarco LarsenMarcos UreñaTim SparvPaul Onuachu