15.10.2014, 11:35 | Af: Administrator

FCM’ere vender tilbage fra landsholdsopgaver

Fire nationer havde fem FC Midtjylland-spillere i truppen til deres respektive landskampe. Sveriges U21-hold, Færøernes A-landshold, Finlands A-landshold og Danmarks U21- og A-landshold havde ulve i flokken. 

Der har ikke været spillet kamp i de seneste 14 dage i de europæiske storligaer. Grundet landskampe har turneringerne ligget stille, og mange spillere er draget afsted for at repræsentere deres land.

Hos FC Midtjylland har man også måttet undvære en række spillere på træningsbanen. Fem spillere har været udtaget til diverse landshold, og her følger en oversigt over hvordan det gik.

Tim Sparv spillede begge kampe fuldt ud for Finland som hjemme spillede 1-1 mod Grækenland og senere hjemme tabte 2-0 til Rumænien. To rumænske mål i anden halvleg blev udslagsgivende for resultatet.

Jakob Poulsen var ligeledes på A-landsholdsopgave, men kom dog ikke i spil i Danmarks kampe imod Albanien og Portugal. Det blev til et sent point ude mod Albanien, imens Christiano Ronaldo med en sen scoring i Parken sørgede for et dansk 1-0-nederlag.

Den udlejede Sonni Nattestad spillede kampe for Færøernes A-landshold som led to knebne nederlag. Først 2-0 ude mod Nordirland og senere 1-0 hjemme mod Ungarn. Nattestad spillede samtlige minutter for sit land.

Patrick Banggaard var i truppen i den ene af Danmarks U21-landsholds Play off kampe mod Island. Holdet spillede 0-0 hjemme, men sørgede med 1-1 i Island for, at Danmark deltager i U21-EM næste sommer.

Sidst men ikke mindst var Kristoffer Olsson med for Sveriges U21 som sensationelt slog Frankrig samlet i Kvalen. Sverige tabte 2-0 ude men vendte med en 4-1-sejr hjemme stemningen, og sikrede sig ligesom Danmark avancement til næste sommers slutrunde.  Kristoffer Olsson spillede hele returkampen på hjemmebane, imens han blev skiftet ind i den første kamp.

FC Midtjylland spiller næste kamp på søndag når Silkeborg kommer på besøg.