31.10.2014, 11:16 | Af: Administrator

FCM møder Esbjerg ude i pokalen

FC Midtjylland fik en hård lodtrækning til DBU Pokalens fjerde runde, da Esbjerg kom op ad hatten. Kampen spilles i Esbjerg, og det ærgrer cheftræneren, som dog vil gå hårdt efter avancement. 

FC Midtjylland mødte i sidste runde af pokalturneringen Danmarksserieholdet Aarhus Fremad. På mål af Paul Onuachu, (2) Marcos Ureña, Marco Larsen og Tim Sparv vandt holdet 5-1, og man acancerede dermed sikkert til fjerde runde. 

Fredag middag blev der trukket lod til fjerde runde af DBU Pokalen, og FC Midtjylland fik en på papiret hård lodtrækning. Esbjerg, som forleden slog AC Horsens ud med skræmmende 7-0 på udebane, venter på Blue Water Arena i Esbjerg. 

Cheftræner hos FCM Glen Riddersholm erkender, at det er en svær lodtrækning.

- Det er en af de hårdeste lodtrækninger vi kunne få. I de fleste kampe er der klare favoritter, men her er det meget 50/50, og det handler om, hvem der rammer dagen. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, at vi ikke får hjemmebanen, for det har vi ikke haft mod større hold i pokalen. Men man skal kunne slå alle for at vinde, og det vil vi gå benhårdt efter, siger Riddersholm. 

Cheftræneren påpeger, at FC Midtjylland har gode pokal-erfaringer mod netop Esbjerg. 

- Da jeg var under Allan Kuhn, slog vi dem, og vi har også mødt dem i semifinalen, hvor vi trak det længste strå. Vi håber, at det kan blive alle gode gange tre mod Esbjerg, for det er vores klare mål at vinde turneringen, forklarer Glen Riddersholm

Kampen spilles i den første uge af december måned. 

Først gælder det dog Superligaen, hvor FCM i aften tager imod FC Nordsjælland hjemme MCH Arena. Kampen fløjtes igang klokken 18.30 af dommer Michael Tykgaard.