27.10.2014, 12:46 | Af: Administrator

Flere talenter med mod Aarhus Fremad

Det er en god blanding af unge talenter og etablerede superligaspillere, som er udtaget til tirsdagens pokalkamp mod Aarhus Fremad. Mulig debutant i truppen.

Det midt- og vestjyske fodboldpublikum har ikke været forvent med pokalfodbold hjemme på MCH Arena, Men tirsdag aften får de mulighed for det, når FC Midtjylland tørner sammen med Aarhus Fremad fra Danmarksserien.

Samtidig giver opgøret også mulighed for ved selvsyn at se nogle af klubbens unge talenter i aktion. Således indeholder truppen en god blanding af rutine og talent. Blandt andet byder den på de to U19-spillere Jonas Gemmer og Mikkel Duelund.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - AARHUS FREMAD TIRSDAG D. 28. OKT. KL. 18.00 - KØB BILLETTER HER >>

18-årige Jonas Gemmer har allerede fået sin førsteholdsdebut, mens opgøret kan give debut til 17-årige Mikkel Duelund, der for et par uger siden var på alles læber, da han som eneste dansker var på den engelske avis The Guardians liste over de 40 danske talenter i verden.

Men selv om pokalturneringen også bruges til at udvikle klubbens talenter, så slår assistenttræner Brian Priske fast, at prioriteringen for opgøret klar.

- Vi skal vinde og videre til næste runde. Det er der ingen tvivl om. Det er førsteprioriteten. Men samtidig giver kampen mulighed for at give nogle af de unge spillere værdifuld spilletid og erfaring. De får mulighed for at vise sig frem, og der er ingen tvivl om, at de bliver matchet, ligesom de også gør i reserveholdskampene, men her står der bare mere på spil, siger Brian Priske.

Det kræver en koncentreret midtjysk indsats, hvis holdet skal spille sig videre i DBU Pokalen mod Aarhus Fremad, som i sidste runde sendte Fredericia fra 1. division ud af turneringen, mener assistenttræneren, som selv har været en tur på Riisvangen Stadion i Aarhus for at se holdet i aktion.

- Vi skal være klar fra start. Vi spiller på hjemmebane, og vi skal ud og dominere kampen. Vi skal sætte tempoet i kampen. Det er et hold, som vi skal slå, men dermed ikke sagt, at det bliver en let opgave. Det er et fint hold med god erfaring, som kæmper godt. De har et stærkt kollektiv, som arbejder stenhård for hinanden, fortæller Priske.

Der er kick-off på MCH Arena tirsdag klokken 18.00, hvor det må forventes at se en god flok aarhusianere til pokalkamp i Herning. North Side-festivalen har nemlig valgt at sponsore gratis busser til opgøret, mens FC Midtjylland inviterer Aarhus Fremad-fans, som er iført klubbens trøje eller halstørklæde, gratis til pokalbold.

Truppen mod Aarhus Fremad
3. Tim Sparv
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
17. Kristoffer Olsson
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
22. Mikkel Duelund
25. Marco Priis Jørgensen
26. Patrick Banggaard
28. André Rømer
29. Jonas Gemmer
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun