20.10.2014, 14:01 | Af: Administrator

Flot kulisse på en våd efterårsdag

MCH Arena var flot besøgt til søndagens sejr over Silkeborg. Topholdets træner og klubbens direktør roser opbakningen, som skabte en god fodbolddag i Herning. Samtidig opfordrer de til at holde fast og bygge på den gode opbakning.

Det er ikke for sjov, når man kalder tilskuerne den tolvte mand på et fodboldhold. Eller når man taler om ’hjemmebanefordele’ eller ’hjemmebanefavoritter’. Opbakningen på lægterne er vigtig for både trænere og spillere, og stemningen kan rykke de små marginaler.

På en regnvåd oktoberdag lykkedes det søndag FCM-fansene at fylde godt op på tribunerne. 8622 mennesker var på plads på MCH Arena til 2-1-sejren i lokalopgøret mod Silkeborg. Det glæder direktør Hans Krabbe.

- Jeg er glad og stolt over, at vi på en regnvejrsdag klokken to i efterårsferien kan samle så mange. Silkeborg er historisk set ikke den største billetsælger på MCH Arena, og klubben følges ikke af hundredevis af tilhængere på udebane. Det gør det ikke mindre imponerende, at så mange mødte frem, siger Hans Krabbe.

Direktøren roser de mange involverede for en god oplevelse på stadion.

- Det er et resultat af hårdt arbejde. Unibet Tribunen var proppet, fordi der bliver arbejdet målrettet på at få flere tilskuere på stadion. Vi har solgt historisk mange sæsonkort, og generelt er vi godt i gang med projekt ’Fyld MCH Arena’, fortæller Krabbe.

Også manden med taktikbrættet, cheftræner Glen Riddersholm, glæder sig over de fremmødte på stadion. Han håber, at tilskuerstigningen fortsætter.

- Vi har en gruppe fans, som virkelig arbejder hårdt for at skabe en stærk lydkulisse. Samtidig var det dejligt at se, at vejret og tidspunktet ikke var en hindring for, at folk kom på stadion. Vi skal huske på, at tingene kommer af hårdt arbejde, og det gælder både på og udenfor banen, siger Riddersholm.

De flotte sportslige resultater giver også anledning og tro på endnu mere for cheftræneren.

 - Vi håber selvfølgelig, at tallene stiger yderligere, så MCH Arena forbliver et vanskeligt sted at komme som udehold. De sportslige præstationer har i det seneste halvandet år været gode, og det ønsker alle i området skal fortsætte. Det er rigtig glædelig, at tribunerne er blevet fyldt endnu mere op, siger cheftræneren og kommer samtidig med en opfordring til tilskuerne.

- Lad os få endnu mere lyd og humør på  lægterne. Indlevelse fra tilskuerne er vigtig, og vi vil gerne have endnu flere op af stolene, så de kan bære holdet frem, siger Glen Riddersholm.

Næste mulighed for at støtte ulvene i bestræbelsen på sejr er på lørdag, når SønderjyskE er værter i Haderslev.

Næste hjemmekamp er fredag d. 31. oktober, når FC Nordsjælland kommer på besøg til topkamp på MCH Arena.