06.10.2014, 12:02 | Af: Administrator

Fodboldredaktør sætter fokus på FC Midtjylland

Journalist og fodboldredaktør på BT Morten Crone Sejersbøl er imponeret over ulvenes flotte sæsonstart. Det har resulteret i en klumme i dagens udgave af BT.

"Det emmer af overskud i FC Midtjylland".

Sådan lyder overskiften på Morten Crone Sejersbøls klumme i dagens udgave af BT. Her kigger fodboldredaktøren nærmere på ulvenes gode sæsonstart og den seneste præstation i Hobro, som resulterede i en 5-1-sejr og den ottende superligasejr i sæsonen. 

- To ting stak ud for mig: Det ekstreme genpres og de skæve detaljer ved de to frisparksmål. Begge dele vidner om stor disciplin og om viljen og evnen til at udvikle sig selv og sine koncepter, skriver Crone blandt andet i sin kommentar.

Læs hele kommentaren på sporten.dk her.