23.10.2014, 17:39 | Af: Administrator

Heinze opereret i menisken

Lasse Heinze kom galt af sted med knæet i tirsdagens reserveholdskamp mod OB og blev i dag opereret i menisken. Det koster ham sandsynligvis resten af efteråret.

Der var skår i glæden, da FC Midtjylland i Reserveligaen besejrede OB med 3-1 og dermed så godt som sikrede sig en plads i top to og dermed kvalifikation til den bedste pulje i forårets slutspil i Reserveligaen.

For Lasse Heinze, som har leveret flere stærke præstationer i Reseveligaen, kom i første halvleg galt af sted med sit højre knæ og måtte lade sig udskifte i pausen.

LÆS OGSÅ: Ta' med til SønderjyskE

En scanning onsdag viste skader på menisken, og i dag blev keeperen så opereret.

- De har fjernet noget af den ene menisk på indersiden af knæet ved en kikkertoperation, fortæller fysioterapeut i FC Midtjylland Nicklas Falkesgaard Pedersen.

- Nu skal knæet aflastes de næste par dage, og så kan genoptræningen påbegynde, men der går tre til fire uger, inden han kan lave øvelser på banen, så man må formode, at efteråret er slut for ham, siger fysioterapeuten.

Det ærgrer cheftræner Glen Riddersholm, som har set lovende takter hos 28-årige Lasse Heinze, som har fået sin fodboldopdragelse i FC Midtjylland.

- Det er først og fremmest ærgerligt for Lasse, som har kæmpet hårdt for at nå tilbage på det niveau, vi kender ham på. Det har han været tæt på at være tilbage på, så det er en streg i regningen, at han er blevet ramt af den her skade. Men med den indsats Lasse har lagt for dagen og med det niveau, han har vist på det seneste, så er jeg overbevist om, at han kommer stærkt tilbage, siger Glen Riddersholm.  

Med Heinzes skade kan Marco Priis Jørgensen for første gang se frem til at være med i truppen, når FC Midtjylland på lørdag møder SønderjyskE på udebane.