17.10.2014, 07:45 | Af: Administrator

Mød Marco Larsen & André Rømer

Hils på de to superligaspillere, få drengenes autograf og en gratis plakat i SPORT-MASTER herningCenteret fredag den 17. oktober fra kl. 13:00-14:00.

Efterårsferien har ramt Danmark, og regnen holder formentlig børn og voksne indendøre. I dag er dog alligevel en grund til at trodse regnen og bevæge sig ud til herningCenteret. Her kan børn og voksne nemlig møde FC Midtjyllands André Rømer og Marco Larsen.

De to venner fra årgang 93 har begge fået deres uddannelse på FC Midtjyllands akademi, før turen gik videre til superligaholdet. André Rømer har foreløbig spillet 41 førsteholdskampe og scoret et mål for FCM.

På det seneste har det 21-årige talent markeret sig som højreback, mens anfører Kristian Bach Bak har været ude med en skade. Marco Larsen har spillet 49 førsteholdskampe for ulvene, hvor det er blevet til 11 mål. 

I dag kan du møde de to superligaspillere i SPORT-MASTER herningCenteret, hvor autografjægerne kan få et nyt trofæ til deres scrapbog. Samtidig kan de besøgende få en gratis FCM-plakat med det nye holdbillede.

Hvis du ikke kan nå det i dag, så er der rig mulighed for at møde ulvene og få autografer søndag den 21. oktober, når FC Midtjylland hjemme møder Silkeborg IF. Allerede fra klokken 12.00 begynder underholdningen på MCH Arena, hvor der er ansigtsmaling, hoppeborg og bordfodbold, ligesom Lupus kigger fordi og underholder børnene. Også den skadede profil Rilwan Hassan lægger vejen forbi og skriver autografer. Og så byder Ulveshoppen på gode tilbud.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - SILKEBORG IF SØNDAG D. 19. OKT. KL. 14.00 - KØB BILLETTER HER >>