31.10.2014, 11:07 | Af: Administrator

Mød Sviatchenko på snappen og i shoppen

Der er mulighed for at komme helt tæt på Erik Sviatchenko og FC Midtjylland fredag. Forsvarsprofilen overtager nemlig FC Midtjyllands Snapchat-profil. Samtidig trykker Sviatchenko også trøjer i Ulveshoppen inden opgøret mod FC Nordsjælland.

Er du ikke allerede på Snapchat, så kommer der her en mere end almindelig god grund til at få dig oprettet på det sociale medie og ikke mindst følge FC Midtjylland. For fredag overtager Erik Sviatchenko nemlig FC Midtjyllands bruger derinde, og det giver dig mulighed for at komme HELT tæt på forsvarsspilleren.

Allerede fra morgenstunden kan du følge forsvarsspilleren på nærmeste hold. Hvad mon morgenmaden står på for en professional fodboldspiller? Du kan også komme med, når han skal en tur i styrkecentret for at genoptræne, og selvfølgelig er snappen også lige ved hånden, når han møder holdkammeraterne inden opgøret mod FC Nordsjælland.

Og netop til kampen mod FC Nordsjælland kan du få trykt din helt egen Sviatchenko-trøje af....ja, Erik Sviatchenko. Han kigger nemlig forbi Ulveshoppen en time inden kick-off. Udover at få trykt din trøje af Sviatchenko bliver der også mulighed for at få en autograf, et billede eller bare at hilse på forsvarsprofilen.

Efter kampen står Sviatchenko igen klar med Snapchatten, så kom helt tæt på Erik Sviatchenko og FC Midtjylland. Tilføj "FCMIDTJYLLAND" og få et unikt indblik i en kampdag på MCH Arena, hvor din guide er ingen ringere end Erik Sviatchenko.

FC Midtjylland var den første danske fodboldklub, som kom på Snapchat, og ulvene har i dag mere end 2000 følgere på det sociale medie.