31.10.2014, 08:30 | Af: Administrator

Onuachu: Vi kommer ikke sovende til det

Den høje nigerianer var glad for sine to pokalmål imod Aarhus Fremad. Angriberen forventer en tæt kamp mod FC Nordsjælland, men han tror på sejr, hvis holdet følger planen. 

FC Midtjylland slog tirsdag aften Danmarksserieklubben Aarhus Fremad ud af Pokalturneringen. 5-1 lød cifrene efter en 2-0-føring ved pausen.

En af FC Midtjyllands målscorere var den 201 centimeter høje angriber Paul Onuachu. To mål på hovedstød efter oplæg fra Kristoffer Olsson og André Rømer. En god kamp for den 20-årige nigerianer. Det var da også en glad Onuachu som dagen derpå satte ord på præstationen.

- Det var rigtig dejligt at få scoret nogle mål. Jeg synes, at holdet gjorde hvad vi skulle, og vi lavede nogle flotte mål. Som angriber er det godt at score, så det glæder mig selvfølgelig, at det lykkedes. Jeg fik nogle flotte oplæg, og så gjorde jeg heldigvis arbejdet færdig, siger Paul Onuachu.

På Superligaholdet har der været hård konkurrence om pladserne, og flere har budt sig til om pladserne længst fremme. Paul Onuachu har dog også gjort sig bemærket på reserveholdet, hvor han har scoret fem mål og dermed er stærkt medvirkende til, at holdet ligger godt placeret i rækken.

Angriberen selv erkender, at truppen indeholder stor kvalitet, men han er klar til at gribe de chancer, som han får.

- Vi har en bred trup, og mange byder ind på pladserne. Jeg synes, at min position i truppen er okay, men jeg ville selvfølgelig gerne spille endnu mere. Jeg venter på chancen og den rigtige tid, og så skal jeg nok gøre alt, siger Onuachu.

På fredag skal Superliga-duksene op mod FC Nordsjælland på hjemmekampe. Et hold som FC Midtjylland tabte til tidligere på sæsonen. Onuachu forventer da også en tæt topkamp på MCH Arena.

- Det bliver en svær kamp. Jeg er sikker på, at vi ikke kommer sovende til det. Vi må holde os til planen, for ellers taber vi kampen. Jeg tror vi kan få en sejr og fortsætte den gode periode vores hold er inde i. vi glæder os til kampen, siger Paul Onuachu og fortæller, at han er klar hvis chancen byder sig.

- Hvis jeg er på banen, vil jeg gøre mit bedste, og byder chancen sig, så vil jeg gøre alt for at score, slutter han.

Om Onuachu får mulighed for at score, får vi svaret på i morgen fra klokken 18.30. FC Nordsjælland ligger pt nummer fire i rækken med tyve point. FC Midtjylland fører rækken med i alt 28 point på kontoen.