22.10.2014, 12:45 | Af: Administrator

Pokalkampen flyttes til MCH Arena

Kampen i pokalturneringen mod Aarhus Fremad på tirsdag den 28. oktober flyttes til MCH Arena. Aarhusianerne har måttet opgive at skaffe et lysanlæg til kampen. Direktør Hans Krabbe roser MCH Arena for stor samarbejdsvillighed. 

DBU Pokalturneringen er skruet sådan sammen, at det lavest rangerede hold altid spiller på hjemmebane. Sådan var det også meningen, at kampen på tirsdag imellem Aarhus Fremad og FC Midtjylland skulle foregå.

Efter et stort stykke arbejde har Aarhus Fremad dog måtte opgive at afvikle kampen på hjemmebane. Det skyldes at kampen skal spilles klokke 18.00, og Riisvangen stadion i det østlige Aarhus ikke råder over et lysanlæg.

FC Midtjyllands direktør Hans Krabbe ærgrer sig på Aarhus-klubbens vegne, men glæder sig samtidig over at kunne være behjælpelig med at flytte kampen.

- Hele deres klub havde selvfølgelig set frem til at spille kampen på hjemmebane. Det er ærgerligt, at de ikke får mulighed for det. Vi ved, at alle omkring deres klub har kæmpet for, at kampen kunne afvikles i Aarhus. Nu hvor det ikke er tilfældet, så glæder vi os over at kunne hjælpe med at flytte kampen, siger Hans Krabbe.

Direktøren sender i samme ombæring roser afsted mod MCH, som har taget godt imod flytningen af kampen.

- Alle omkring MCH Arena skal have stor kredit for deres samarbejdsvillighed og store stykke arbejde med så kort varsel. Det er gået meget hurtigt, og set i lyset af, at vi også har en topkamp på hjemmebane tre dage senere, så er det imponerende, at de er i stand til at afvikle kampen. Vores greenkeepers kommer på hårdt arbejde omkring banen, men vi tror på, at de kan få det hele klar, fortæller Krabbe som glæder sig over, at FC Midtjylland får mulighed for at spille pokalfodbold på hjemmebane.

- Vi er glade for, at vores tilskuere får en hjemmekamp i pokalturneringen. Det er en anderledes turnering, og vi håber, at mange vil dukke op på stadion til en forhåbentlig underholdende fodboldkamp, siger Hans Krabbe.

Til kampen vil sæsonkortholdere og sponsorere kunne bruge deres adgangskort. Billetprisen vil være 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn.