16.10.2014, 11:14 | Af: Administrator

Populære ulve mødte fans

Kameraerne knipsede løs, autograferne blev flittigt sat på plakaterne og smilene var store, da FC Midtjylland besøgte herningCentret.

Allerede en time inden, at FC Midtjyllands spillere dukkede op i herningCentret, var de første fans begyndt at samle sig foran den standen, som efterhånden kun manglede dem, det hele handlede om. Nemlig fodboldidolerne.

Og menneskehavet voksende da også kun stødt og roligt, og da de første spillere begyndte at dukke op efter dagens træning var overstået, var fansene også mere end klar til mødet med spillerne. Og det blev der rig mulighed for at komme helt tæt på.

For hvis spillerne efterhånden var mere ømme i skrivehånden end benene, var det kun helt forståeligt, for rigtig mange fans havde valgt at lægge efterårsferien fordi herningCentret for at en autograf, et billede, et slag bordfodbold eller bare en snak med spillerne.

Og det var en flok veloplagte FCM-spillere, som gav sig god tid til fansene. Men hvem ville ikke også gøre det, når man kan se begejstringen i øjnene på de små superfans, hvoraf flere af dem var hoppet i deres egen FCM-trøje i dagens anledning.

Men spillerne var ikke de eneste, som var populære i centret, for også Lupus kiggede forbi, og han blev hurtigt omringet af de mange børn, som lige skulle af med en high five, snakke og give Lupus et knus. Alt sammen noget, som Danmarks sejeste maskot tog imod med et særdeles stort ulvesmil.

- Det er fantastisk, at vi kan komme ud og være med til at sætte et smil på læberne af vores fans, siger projekt og event manager i FC Midtjylland Sejer Aagaard.

- Det er en god måde at møde vores fans i øjenhøjde på. Det er efterhånden blevet en tradition, at vi lægger vejen forbi herningCentret i efterårsferien, og det er dejligt at mærke den opbakning, vi møder fra de mange fremmødte fans. Det er tydeligt at mærke på spillerne, at de også nyder at være der, siger Sejer Aagaard.

Alle, som lagde vejen forbi og meldte sig ind i FCM Fan Akademi, fik sig tilmed en billet til søndagens opgør mod Silkeborg, som står i børnenes tegn. Allerede fra klokken 12.00 begynder underholdning på MCH Arena, hvor der er ansigtsmaling, hoppeborg og bordfodbold, ligesom Lupus kigger fordi og underholder børnene. Også den skadede profil Rilwan Hassan lægger vejen forbi og skriver autografer. Og så byder Ulveshoppen på gode tilbud.

Kan du ikke vente helt på søndag, kan du allerede i morgen fredag møde Marco Larsen og André Rømer i herningCentret, hvor de skriver autografer hos Sportmaster mellem klokken 13.00-14.00.