28.10.2014, 21:18 | Af: Administrator

Priske: Gik på kompromis med systemet

FCM stillede mod Aarhus Fremad med flere nye i en uvant 4-4-2.

Med en sejr på 1-5 på udebane - selv om det var på MCH Arena - over Aarhus Fremad er FC Midtjylland stensikkert videre til DBU Pokalens 4. runde.

Til mødet med Danmarksserie-mandskabet var der dog rokeret lidt rundt i både formation og start-11, hvor spillere som Frederik Møller, Marcos Ureña, Paul Onuachu, Kristoffer OlssonMarco Larsen og blot 17-årige Mikkel Duelund var med.

- Vi valgte at ændre over til en 4-4-2 for at få plads til både Paul (Onuachu, red.) og Marcos (Ureña, red.) i forhold til vores 4-1-4-1, som vi normalt praktiserer. Men på mange punkter lykkedes det egentlig rigtig fint. I første halvleg var vi dog lidt utilfredse med, at vi ikke fik udnyttet lidt flere af de rum, som Fremad gav væk, fortæller assistenttræner Brian Priske.

17-årig debutant
- Så gav vi plads til Mikkel Duelund, som vi har set meget i træningerne og i reserveholdskampe. Vi havde håbet på, at vi kunne gøre plads til ham i sådan en kamp her også, så han kunne få lov at snuse lidt til, hvad det egentlig drejer sig om, når der står lidt mere på spil end bare en reserveholdskamp, lyder det videre fra den tidligere danske landsholdsspiller.

Outstanding svensk boldbehandling
- Overordnet set var der nogle gode præstationer. Tim (Sparv, red.) gjorde det rigtig fint nede bagi, og så var det sindssygt dejligt at se en Kristoffer Olsson dominere på den centrale midtbane. Han fik vist nogle af de kvaliteter, vi selvfølgelig har set, før han kom til, men som vi også har set på træningsbanen. Selv om han er en lille fyr, er han faktisk meget aggressiv i sit pasningsspil og sit erobringsspil, og så vidste vi jo, at på kuglen er han outstanding.

Se hele interviewet med Brian PriskeFCM TV [klik her]