10.10.2014, 07:51 | Af: Administrator

Priske: Pausen er et fint pusterum

Assistenttræneren hos Superligaens førerhold giver et indblik i, hvordan truppen arbejder i en landskamppause. Deltaljerne bliver finpudset, fortæller Brian Priske. 

Efter FC Midtjyllands ottende sejr ud af ti mulige i udekampen mod Hobro, holder holdet en velfortjent friweekend i denne uge.

FCM TV har mødt Brian Priske til en snak om holdets ageren i en landskamppause, og har spurgt ham hvordan FCM bevarer momentum.

- Jeg tror, at det er et fint pusterum for spillerne i en hverdag, hvor man hele tiden kigger frem mod den næste kamp. Vi har fået mulighed for at analysere lidt dybere på kampene, end vi normalt gør. Samtidig får spillerne mulighed for lige at se deres familier, fordi vi har fri i weekenden, fortæller Brian Priske til FCM TV.

Det kan ofte være ærgerligt for et hold i medgang, at en kamppause bryder rytmen i truppen. Assistenttræneren tror dog ikke, at det vil have en negativ indflydelse på holdet.

- Sidste gang vi havde en kamppause, viste vi, at vi var klar efterfølgende. Jeg tror ikke, at det vil have en negativ effekt. Tværtimod får vi mulighed for at få de småskadede spillere klar igen, og få nogle spillere helt oven på. Det har også betydet, at vi har haft nogle rigtig gode træningspas i løbet af ugen, siger Priske, som også har et ekstra kig på dødboldene i kamppausen.

- Jeg får mulighed for at justere lidt på det. Normalt kigger vi meget frem mod den næste modstander, men her kan vi måske kigge lidt mere på os selv. Det er altid fedt som træner, når man får mulighed for at grave lidt dybere ned i tingene, slutter Priske.

Du kan se hele interviewet med den tidligere landsholdsspiller på FCM TV her.

Spillerne tager på weekend efter fredagens træning, og fra på mandag gælder det igen kampforberedelse, når holdet kigger frem imod lokalopgøret mod Silkeborg på søndag i Herning.