25.10.2014, 15:54 | Af: Administrator

Remis i U19-topkamp

FC Nordsjælland kom hurtigt i front på Farum park, men Mikkel Duelund fik udlignet den føring. Der er dermed intet ændret imellem de to hold efter kampen. 

Der var lagt op til en lige og intens kamp, da rækkens nummer to tog imod rækkens nummer et. FC Midtjylland var inden opgøret på Farum Park ubesejret, imens FCN havde spillet en enkelt kamp uafgjort. De to point som adskilte holdene blev der ikke ændret ved efter dagens dyst som sluttede 1-1.

Kampen startede i et højt tempo, og efter otte minutter bragte FC Nordsjælland sig i front efter en kynisk afslutning. Forinden havde FC Midtjylland allerede haft et forsøg på indersiden af hjemmeholdes stolpe.

Kampen bølgede frem og tilbage, og begge hold skabte chancer og muligheder som kunne have ført til mål. Mål kom der i det 36. minut, da Razak fandt Mikkel Duelund som smækkede udligningen i kassen. Herefter forsøgte begge hold at finde åbningerne, men stillingen ved pausefløjtet var 1-1.

Efter pausen var det i store perioder FCM-holdet der var på bolden. Begge hold havde et par gode tilbud, men det var gæsterne som sad på det meste i de sidste 45 minutter. Målene udeblev dog, og topkampen i Farum sluttede derfor 1-1.

Umiddelbart efter kampen var cheftræner Kenneth Andersen godt tilfreds med spillernes indsats og kampen som helhed.

- I en rigtig god fodboldkamp synes jeg, at vi er bedst i store perioder. Begge hold havde gode chancer, men jeg synes, vi havde de største i dag. Vi kommer lidt ærgerligt bagud, men vores reaktion er god, og vi arbejder os ind i kampen, fortæller Kenneth Andersen.

Træneren bed især mærke i, at holdet i anden halvleg sad på tingene.                 

- Vi lægger et godt tryk. Vores presspil sidder godt, og specielt i anden halvdel af kampen forsøger vi at finde åbningerne. Vi er dog også nødt til at være opmærksomme, da FC Nordsjælland ikke skulle have en hurtig omstilling imod os, siger Andersen.

- At dominere i store perioder på deres hjemmebane er egentlig flot. De starter godt, og til sidst kan kampen vel gå begge veje, men jeg synes, at vi leverer en rigtig fin kamp herovre.

FC Midtjylland topper fortsat U19-ligaen, og holdet er altså stadig ubesejret. Næste kamp er på hjemmebane, når holdet tager imod FC København i Ikast

Kampfakta:

FC Nordsjælland U19 – FC Midtjylland U19 1-1 (1-1)

8’ 1-0 Soheib Dhaflaoui
36’ 1-1 Mikkel Duelund

Start-11: Rasmus Bach, Alexander Munksgaard, Malte Kiilerich Hansen, (60’Mads Døhr Thychosen), Rasmus Lauritsen, Anders Hagelskjær, Rasmus Nissen, Babajide David, Jonas Gemmer (73’Gloire Rutikanga), Mikkel Frankoch, Mikkel Duelund, Razak Adebayo Odeyemi (78’ Simon Sterring).

Foto: JPS Photo 2014