20.10.2014, 10:51 | Af: Administrator

Reserverne dyster mod OB

FC Midtjyllands Superliga-reserver skal holde tungen lige i munden for at sikre sig en plads i forårets stærkeste reserveliga. Tirsdag byder OB op til dans i Ådalen, og det er en direkte kamp om en topplads i rækken. 

Imens Superliga-mandskabet fra Heden buldrer videre i efterårssæsonen, skal reserveligaen forsøge at skrabe de nødvendige point sammen. De to bedste i hver reserveliga samles nemlig i den stærkeste række i foråret, hvorfor det er vigtigt for matchningen af spillerne. 

A+ træner Lars Friis, fortæller at det er vigtigt for klubben, at man havner i den bedste reserveliga.

- Det betyder noget for mange ting. Vores unge spillere skal matches mod de bedste i Danmark. Samtidig skal vi holde de Superligaspillere som mangler kampe i bedst mulig forfatning, så spillerne altid er klar til at spille Superligakampe, siger Lars Friis, og han peger også på tidligere erfaringer som motivation. 

- Vi har både prøvet at være i den bedste række og vinde den, og vi har prøvet at være i den næstbedste. Der er ingen tvivl om, at der er en forskel. Samtidig vil vi have en vinderkultur, hvor spillerne bare er ærgerrige efter sejre, fortæller A+ træneren. 

I truppen til kampen er blandt andre svenske Kristoffer Olsson som var med, da Sverige i sidste uge sikrede deltagelse i U21-EM slutrunden til sommer. 

Truppen: 

Lasse Heinze
Alexander Munksgaard
Malte Kiilerich Hansen
Rasmus Lauritsen
Frederik Møller
Tim Janssen
Kristoffer Olsson
Mikkel Duelund
Musefiu Ashiru
Marco Larsen
Marcos Ureña
Rasmus Nissen
Marco Priis Jørgensen
Anders Hagelskjær
Paul Onuachu
Gloire Rutikanga
Babajide David