09.10.2014, 08:35 | Af: Administrator

Reserverne tilbage på vindersporet

Kristian Bach Bak gjorde comeback på banen og spillede samtlige minutter i 3-1-sejren. Anføreren både assisterede til Paul Onuachu og scorede selv i kampen. 

FC Midtjylland lå inden onsdagens kamp på en tredjeplads i reserveliga pulje 2. Holdet havde syv point for fire kampe, imens Vejle havde tre point for samme kamptotal.

A+ træner Lars Friis bebudede inden kampen, at holdet skulle ud og dominere kampen. I store dele af kampens lykkedes den plan, selvom det var udeholdet som første gang fik målnettet til at blafre. Et indlæg fra Vejles højreside blev sendt i bagrummet, og til sidst fik en Vejle-spiller sparket bolden ind over stregen.

FC Midtjylland svarede dog igen, og skabte nogle fine muligheder i resten af halvlegen. Der skulle da heller ikke gå mere end ti minutter, før Paul Onuachu havde bragt balance i regnskabet. Kristian Bach Bak smed et godt indlæg ind til den høje nigerianer, og her fik Onuachu af to omgange scoret til 1-1.

1-1 var stillingen ved pausen efter en underholdende første halvleg, hvor FCM-mandskabet sad meget på bolden.

Anden halvleg forløb i store perioder som første, hvor hjemmeholdet sad på bolden. Efter 58 minutters spil tilkæmpede Mikkel Duelund sig et straffespark, og den vævre kreatør omsatte selv spillet største chance til mål.

Det kunne godt have blevet til yderligere scoringer i den efterfølgende periode, men begge holds defensiver holdt stand. Lige indtil kampens døende minutter, hvor anfører Kristian Bach Bak kom højst på et frispark fra Frederik Møller. Han pandede dermed 3-1 målet i kassen i sin første kamp efter skadespausen.

Alt i alt en fin fodboldkamp, som A+ træner Lars Friis var fint tilfreds med.

- Jeg synes vi styrede kampen som forventet i dag. Vi mødte et ungt hold, og det blev en duelkamp. Vi fik øvet nogle forskellige mønstre, blandt andet at få backs meget med frem. Det synes jeg egentlig lykkedes rigtig godt, og vi fik mange indlæg fra Frederik Møller og Kristian Bak, fortæller Friis.

FCM havde flere rutinerede kræfter med på banen, herunder tilbagevendte Kristian Bach Bak. Træneren roser indstillingen hos disse spillere.

- Det var dejligt at se Bak tilbage på banen. Han udstråler stor ro, og han fik lukket rigtig fint af sammen med Francis (red. Dickoh). De skal have stor ros for deres måde at gøre tingene på i dag.

Næste kamp for reserverne er på mandag når man gæster topholdet fra Silkeborg. Kampen spilles på Mascot Park i Silkeborg klokken 13.00.

Kampfakta:

FC Midtjylland II – Vejle BK II  3-1

18’ 0-1 Vejle Boldklub
28’ 1-1 Paul Onuachu
58’ 2-1 Mikkel Duelund (straffe)
90’ 3-1 Kristian Bach Bak

FCM start-11:

Marco Priis Jørgensen, Kristian Bach Bak, Francis Dickoh, Rasmus Lauritsen, Frederik Møller, Gloire Rutikanga (83’ Mikkel Frankoch, Marco Larsen, Mikkel Duelund, Musefiu Ashiru, David Akintola (75’ Mads Døhr Thychosen), Paul Onuachu