01.10.2014, 11:47 | Af: Administrator

Rømer med i 4:4:2

André Rømer varmer op til fredagens topopgør mod Hobro i fodboldmagasinet 4:4:2, som sendes torsdag aften på TV Midt-Vest.

Når fodboldmagasinet 4:4:2 torsdag aften igen ruller på TV Midt-Vests 24-timers kanal Mokka er det med FC Midtjyllands André Rømer som gæst.

Højrebacken får i panelet selskab af Hobros sportsdirektør Jens Hammer og tidligere fodboldspiller Ralf Pedersen.

Panelet tager en snak om FC Midtjyllands gode start i Superligaen og diskuterer forspringet til de ”store” rivaler FCK og AaB. Hvad taler for, at FCM er bedre til at håndtere situationen i år i forhold til sidste år?

Flere og flere er begyndt at anskue fodbolden fra en videnskabelig vinkel med analyser, data og statistikker med FCM som det ypperste eksempel med Matthew Benham ved roret. Den udvikling tager panelet ligeledes under kærlig behandling, ligesom de runder fyringen af Troels Bech i OB.

Derudover kigger deltagerne frem mod næste runde, hvor der fredag aften inviteres til topopgør i Hobro, hvor FC Midtjylland er gæster.

Spændende opgør i Hobro fredag aften. Hvad bliver det for en udfordring for FCM? Skal man igen forsøge at lukke et hold op som mod FC Vestsjælland, og hvorfor er det, at det er en af fodboldspillets vanskeligste discipliner?

Som altid kan seerne blande sig i debatten ved stille spørgsmål til gæsterne. Allerede nu kan du skrive dit spørgsmål til fodbold@tvmidtvest.dk og dermed komme med dit indspark til fodbolddebatten. Programmet sendes torsdag aften på TV Midt-Vests 24-timers kanal. Det sker klokken 18.20, 20.25 og 23.05. Du kan også finde programmet på net tv.