Find ud af hvad der sker af sjove ting i børnenes efterårsferie. MCH Arena og Herningcentret er nemlig værter for masser af FCM-sjov for børn og unge i uge 42.

"> Find ud af hvad der sker af sjove ting i børnenes efterårsferie. MCH Arena og Herningcentret er nemlig værter for masser af FCM-sjov for børn og unge i uge 42.

">

13.10.2014, 12:31 | Af: Administrator

Sjove aktiviteter for børnene i efterårsferien

Find ud af hvad der sker af sjove ting i børnenes efterårsferie. MCH Arena og Herningcentret er nemlig værter for masser af FCM-sjov for børn og unge i uge 42.

Uddeling af børnebilletter, mulighed for at møde Superliga-heltene og meget andet. Der er lagt op til én stor fest i efterårsferien, hvor FC Midtjylland søndag d. 19. oktober slutter af med at spille hjemmekamp på MCH Arena.

Det hele starter på tirsdag d. 14. oktober, når Herningcentret får besøg af flere af FCM-spillerne. Klokken 13.30 vil blandt andre anfører Kristian Bach Bak, den svenske profil Petter Andersson og målmanden Jakob Haugaard stå klar til at hilse på dig og dine venner, og de bliver i centret helt til klokken 15.

Lupus vil desuden også dukke op og have en hyggelig dag i centret. Der vil både være mulighed for at spille bordfodbold og få autografer af spillerne. Du kan desuden modtage en gratis børnebillet til hjemmekampen mod Silkeborg, hvis du tilmelder dig FCM Fan-akademi. Så kig forbi Herning centret og vær med til at lade op til kampen mod Silkeborg.  

Du kan se mere om arrangementet på Herningcentrets hjemmeside her

Kigger du forbi Sportmaster i Herningcentret vil du desuden kunne afhente børnebilletter til lokalopgøret om søndagen. Stark uddeler også børnebilletter i uge 42. Kigger du forbi Stark-butikkerne, har du mulighed for at afhente en børnebillet til kampen. Stark i Herning, Ikast, Brande, Holstebro, Struer, Silkeborg, Lemvig og Skjern vil uddele billetter.

Også fredag d. 17. oktober er der FCM-aktivitet i Herningcentret. De unge Superliga-talenter André Rømer og Marco Larsen kigger forbi til autografskrivning. Det sker fra klokken 13.00 til klokken 14.00.  

Til kampen søndag d. 19. oktober vil der være børnedag fra klokken 12.00 på MCH Arena. Ansigtsmaling, bordfodbold og Lupus-aktiviteter er blot nogle af de ting du kan prøve på dagen.  Desuden vil blandt andre den skadede profil Rilwan Hassan skrive autograter. Du kan også afprøve hoppeborgen eller måske bare få en snak med nogle af spillerne.

Med andre ord en stor børnefest d. 19. oktober. Husk at der også er kanontilbud i ulveshoppen

Husk at du også kan komme forbi træningsanlægget i Ikast, hvor du kan se Superligaholdet træne.
Her møder du ulvene i uge 42:

Mandag: Superligatræning, Ikast Bane 1
Tirsdag: Mød ulvene i Herningcentret
Onsdag: Superligatræning, Ikast Bane 1
Fredag: Rømer og Larsen skriver autografer i Herningcentret
Lørdag: Superligatræning, Ikast Bane 1
Søndag: Børnedag fra klokken 12.00 på MCH Arena.
Søndag: Superligakamp FCM - Silkeborg // Print-Selv-Billet: www.fcm.dk/billet