06.10.2014, 11:47 | Af: Administrator

Sly om kåring: En hæder til holdet

Sylvester Igboun blev af Viasats og Canal9’s eksperter kåret til den bedste spiller i september måned i Superligaen. En anerkendelse som ’Sly’ er stolt og glad over.

September-måned var på mange måder god for FC Midtjyllands Superligahold. Gode præstationer i de fleste kampe, og mange individuelle højdepunkter gjorde, at holdet fortsat sidder på førstepladsen.

Den vel nok største profil i perioden var Sylvester Igboun. Mål på langskud, med hovedet og hurtige driblinger var medvirkende til, at nigerianeren var en konstant trussel for modstandernes forsvar. Det har belønnet sig, og inden fredagens kamp i Hobro fik Igboun overrakt et bevis på, at han ifølge Viasats og Canal 9's eksperter har været Superligaens bedste spiller i september måned.

Hovedpersonen selv er glad og beæret over, at titlen blev tildelt netop ham.

- Det føles rigtig godt at vide, at folk anerkender det man laver på fodboldbanen. Man spiller fodbold for at få sejre, og det her er også en slags sejr. Jeg er glad for mine præstationer og mål, men holdet har hjulpet mig meget til at få hæderen. Vi har samlet præsteret godt, og det er lige så meget holdets pris, siger Sylvester Igboun, og fastslår at prisen ikke får ham til at hvile på laurbærerne.

- Jeg vil fortsætte med at arbejde ligeså hårdt som tidligere. Vores hold fungerer rigtig godt både individuelt og sammen, og det er vigtigt, at vi bygger videre på vores momentum.

Den 24-årige offensivspiller står noteret for seks træffere i Superligaen, og deler derfor topscorerlistens andenplads med Esbjergs Martin Pusic.